Celeb / Híresség

Kulcsár Edina elárulta: ez segít neki feldolgozni a folyamatos bántásokat

Kulcsár Edina egy szomorú Facebook-bejegyzésben mondta el, hogy mi segít túllépni az éppen folyamatban lévő válás okozta fájdalmakon.

 

 

Edina kifejtette, hogy véleménye szerint a folyamatos bántalmazás igen erőssé teheti az áldozatot, hiszen úgy gondolja, hogy egy idő után ezeket a saját javára tudja fordítani az ember.

„Úgy érzed, hogy szándékosan bántanod kell valakit… Meg is teszed, hiszen ezzel az a célod, hogy rosszul érezze magát az illető! Ez lehet, sőt… elég valószínű, hogy sikerül is, ám ez csak egy pillanatnyi helyzet, mert ha egy olyasvalakit bántasz, aki erős ( és a legtöbben azok vagyunk💪 ) , akkor idővel ezeket a bántásokat a saját javára tudja fordítani, hiszen hosszútávon már nem fogja rosszul érezni magát mert a megszokás győz, cserébe viszont egyre erősebbé és erősebbé teszed! Egyszóval ha valakit szeretsz, támogasd! A mai világban szükség van rá!❤️✨

Ha valakit bántasz, tulajdonképpen akkor is szereted, hiszen hozzájárulsz a fejlődéséhez! De ha valakit tényleg nem szeretsz, akkor ne pazarold rá az értékes idődet és az energiáid! Akkor csak foglalkozz magaddal és az esetleges saját problémáiddal. Sokkal jobban jársz vele.✋” – írta a posztban.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?