Celeb / Híresség

Ez már komoly kapcsolat lenne? Vajna Tímea után utazott Amerikába a szerelme

Timi hisz abban a jóslatban, hogy a volt férjén keresztül ismeri meg az új párját.

 

 

 

 




Los Angeles — Egyre komolyabbra fordul Vajna Tímea (37) és új, milliárdos udvarlója kapcsolata? A fiatalember nemrégiben még az Egyesült Államokba is a fiatal özvegy után utazott. Legalábbis erről árulkodik az a fénykép, amelyet Andy Vajna (†74) özvegye az Instagram-oldalán osztott meg – a fotón éppen Zoltánt öleli.

Köszönöm, hogy segítesz nekem lelkileg… Sose gondoltam volna, hogy a barátságból kialakulhat egy olyan mély kötelék, ami megérint és átfordulhat egy teljesen más irányba… A képeket visszanézve vettem észre, hogy az ég is mosolyog” – írta Tímea a fotó mellé, ami a napokban készült a malibui Nobu étterem teraszán.

 

 

Tímea legutóbb a Story magazinnak beszélt arról, hogy a férfi követi őt az Egyesült Államokba.

Úgy vettem észre, már egy picit nyitottabb vagyok egy párkapcsolatra, ami nagyon jót tesz. Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, aztán majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben” – nyilatkozta az utazása előtt Andy Vajna özvegye.

Tímea nem titkoltan spirituális gondolkodású, és hisz a túlvilági életben. Zoltánnal közös képén is felhívja a figyelmet a felhőkre, amelyben néhai férje figyelő tekintetét látta meg.

– Azért is alakulhatott ki köztük ez a bizalmi kapcsolat, mert Timinek nem kell elrejtenie a gyászát és az érzelmeit Zoli előtt. Jóbarátja volt Andynek, és megérti, min megy most keresztül, hatalmas támasza volt az elmúlt hónapokban és most is – árulta el lapunknak egy, a neve elhallgatását kérő ismerős.

 

 




 

 

Ezt támasztja alá az a két évvel ezelőtti fénykép is, amit az özvegy szintén az Instagram-oldalán mutatott meg a közösen szivarozó Vajnáról és Zoltánról.

Imádtak együtt lógni, bírták egymást, én ekkor Amerikában voltam – írta a képhez Timi.

Befektethet az étterembe

Zoltán az üzleti életben is segít az özvegynek, s amíg Tímea Budapesten volt, Vajna étterme, a Nobu jövőjéről is tárgyaltak.

– Andyvel tárgyalt Zoli már korábban, és hónapokkal ezelőtt engem is megkeresett, hogy érdekelné a Nobu Budapest. Mivel jól ismeri az étteremlánc amerikai tulajdonosát, így örömmel dolgoznának vele. Befektetne és megújítaná a helyet belülről, hogy még fiatalosabb, trendibb legyen. Jelenleg az étterem ügyeinek az átvilágítása folyik, és azután Zoli eldönti, megveszi-e az éttermet vagy csak valamennyi tulajdonrészt – mondta korábban Tímea a Blikknek.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?