Celeb / Híresség

Pierce Brosnan válaszolt a trolloknak, akik kritizálták a felesége súlyát, és elmesélte, hogy mi az igaz szerelem

A társadalom sztereotípiái és előítéletei a hírességeket sem kímélik. Legutóbb Pierce Brosnan szeretett feleségére, Keely Shaye Smith-re sújtottak le a tapintatlan internetezők. A kétgyermekes édesanyát a közösségi oldal bejegyzésében szégyenítették meg a trollok. Nem sokkal később a posztot törölték, de Brosnan a felesége védelmére kelt, és valódi hőssé vált.

 

 

 

Pierce és Keely több mint 20 éve élnek boldog házasságban.

Az egykori James Bond (1995), Pierce Brosnan 2001 óta él boldog házasságban Keely Shaye Smith-szel. Pierce akkor ismerte meg Keelyt, amikor elveszítette első feleségét. Korábbi felesége, az ausztrál színésznő, Cassandra Harris petefészekrákban hunyt el. Kelly-vel azóta több mint 20 éve házasok, és ebben még nincs benne az a 7 év, amit randevúzással töltöttek. 2001-ben házasodtak össze, távol a nyilvánosságtól, Brosnan pedig azóta is fülig szerelmes. Nemrég ismét bebizonyította, hogy mennyire.

Egy Facebook-troll bírálta Keely súlyát.

Az internetes troll egy régi képet posztot Pierce-ről és a feleségéről, amint a tengerparton pózolnak, illetve egy nemrég készült fotót, mely rávilágít a testükben bekövetkezett változásokra. Annak ellenére, hogy a posztot később törölték, Pierce a felesége védelmére kelt a nyilvánosság előtt.

Pierce Brosnan így válaszolt: ,,Nagyon szeretem a testének minden centiméterét.”

Pierce elmondta, hogy szóba került már korábban egy esetleges zsírleszívó műtét a kedvesénél, de lebeszélte róla kedvesét, mondván: ,,Nagyon szeretem a testének minden centiméterét. Ő a legszebb nő a szememben.” Brosnan elmondta, hogy a személyisége miatt szeretett bele a kedvesébe, a szeretete pedig csak még tovább erősödött a két közös gyermekük nevelése közben. Pierce büszke a feleségére, és azt mondta: ,,Mindig arra törekszem, hogy méltó legyek a szerelmére.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Pierce Brosnan nyilvánosan mutatta ki a felesége iránti szerelmét.

Nem ez volt az első alkalom, hogy az egyébként a magánéletét a nyilvánosságtól távol élő Brosnan kimutatta a felesége iránti szerelmét. Huszadik évfordulójuk alkalmával egy szerelmes üzenetet osztott meg: ,,A szerelmem örökké növekszik irántad.” Keely így válaszolt: ,,Köszönöm a szereted és a barátságod. Az egész világ szebb veled!” – ez is jól mutatja, hogy milyen egyedi a kapcsolatuk.

Egy másik évforduló alkalmával az Instagram fiókjára feltöltött “akkor és most” képpel emlékezett meg Brosnan a szerelmükről, mely évről-évre egyre erősebb, és elmondta, mennyire reméli, hogy az egész életüket ebben a meseszerű szerelemben élhetik le.

Pierce Brosnan számára a nehéz gyermekkora miatt szent dolog a szerelem.

Keely iránti szeretetének egyik alappillére a gyermekkorában kapott rossz nevelésből és az apafigura hiányából fakadhat. Ez késztette ugyanis arra a színészt, hogy mindennél jobban értékelje az apaságot és a párkapcsolatokat. Brosnan tehát egy kiváló példa mindazok számára, akik nehéz gyerekkoron vannak túl: minden nehézség ellenére csak mi döntünk arról, hogy milyen emberek leszünk, amikor felnövünk.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?