Celeb / Híresség

A családja nélkül, magányosan tölti a szentestét Vajna Timi

Nem lesz könnyű Vajna Timi számára az ünnepi időszak, mivel a szentestéje egyedül telik – csupán a cicája lesz vele –, és csak másnap csatlakoznak hozzá a barátai.

 

 

 

 

 




A filmmogul özvegye a karácsonyi ünnepeket Los Angelesben tölti – tudta meg a Bors Vajna Tímeától, aki a sajtósával üzent a lapnak. Szenteste pusztán szeretett cicája lesz vele, ám másnap szerencsére egy-két barátja is ott lesz körülötte – őkk szintén a szeretteik nélkül maradtak –, elterelve kicsit Timi gondolatait a gyászról és a magányról. Timi kifejezetten szereti a tradíciókat, így furcsa lesz neki, hogy újra ő díszíti a karácsonyfát – akárcsak kislányként –, ugyanis Andy mindig hatalmas fákat vett és szakemberekkel díszíttette fel – adta át az özvegy üzenetét a sajtósa, aki azt is elárulta, hogyTímea már felszámolta azt a villát, ahol néhai férjével lakott.

Kiderült az is, hogy a családja sem csatlakozik hozzá az ünnepekre Los An­gelesben, ezért még nehezebb lesz megküzdeni az emlékeivel, hiszen nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolna a férjére.

Mint korábban szó volt róla, Timi jövőre egy teljes esztendőre hagyja el az országot, hogy Los Angelesbe költözzön, ahol jelenleg is lakáskeresőben van, és ahol szeretné beindítani az új életét: forgatókönyvíróként és producerként kívánja megállni a he­lyét, valamint lobbizásával a magyar film hírnevét szeretné öregbíteni.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?