Celeb / Híresség

Kábítószer birtoklásával gyanúsítják Sáfrány Emesét és Béres Anettet

Újabb fordulat érkezett a teaszeánszügyben: Sáfrány Emese és Béres Anett is gyanúsított lett a majdnem tragédiával végződő drogparti miatt.

 

 

 

A Naphire.hu információi szerint Sáfrány Emese és Béres Anett is gyanúsított lett az ügyben. Őket is kábítószer birtoklásával gyanúsították meg. A lap megkereste a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, ahol kérdéseikre az alábbi választ adták:

Tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban újabb gyanúsítások történtek, a rendőrök egy 35 éves és egy 42 éves budapesti nőt hallgattak ki kábítószer birtoklása miatt, kényszerintézkedés elrendelésére nem került sor.

A nyomozás érdekeire való tekintettel egyéb tájékoztatást viszont egyelőre nem kívántak adni a rendőrök, de könnyen kitalálható, hogy a 35 éves budapesti nő Sáfrány Emesét, míg a 42 éves Béres Anettet takarja.

Mint ismert tavaly július elején robbant a hír, hogy Siklós környékén anyaszült meztelenül, súlyos sérülésekkel találtak meg egy nőt, aki tudatmódosító teát fogyasztott egy úgynevezett teaszeánsz keretein belül.

Hamar kiderült, hogy az áldozat Béres Anett volt, ám később arra is fény derült, hogy nem ő volt az egyetlen, aki érintett az ügyben. Részt vett még a szeánszon Sáfrány Emese is, aki Anett jó barátnője a mai napig.


Kicsit több mint egy évvel a történtek után, Anett és Emese már jól vannak, tegnap még egy közös fotót is megosztottak, melyhez Anett a következő szöveget írta: „Egy igaz barát, mindennél többet ér!”
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?