Celeb / Híresség

„Nem tudom eldönteni, főzni szeretek jobban vagy inni” – Orbántól pálinkát kapott, de a bort sem veti meg a Kossuth-díjas Nagy Feró

Nagy Feró a főzés szerelmese. A nemrégiben Kossuth-díjat nyert zenész az Indexnek adott interjút, ahol a gasztronómia és finom borok iránti szeretetéről beszélt.

 

 

 




 

Sokan biztosan nem gondolták, hogy Nagy Feró szívesen tölti az idejét a konyhában. A kedvenc étele a mézes-csilis rák, amit annak idején Dörner Györgytől tanult meg elkészíteni, azóta pedig folyamatosan továbbfejleszti. A rocker azonban nem csak enni szeret, hanem inni is – derül ki az Index cikkéből.

Kiderült, hogy Feró a főzést is úgy kezdi, hogy azért előtte egy pohár bort megiszik. „A főzést általában egy pohár borral kezdem, persze azért a tepsibe is öntök egy keveset, mert hogy néz az ki, hogy én iszom, a ráknak meg nem adok?” – mondta az énekes a portálnak.

Feró őszintén vallott arról, hogy egyáltalán nem veti meg az alkoholt, legfőképpen a finom borokat.

„Főzés közben szeretek borozgatni, s néha már nem tudom eldönteni, hogy főzni szeretek jobban, vagy inni. A mézes-csilis rákot például rozéval locsolom, de a végén már inkább shirazt kortyolgatok hozzá. Szeretem a finom borokat, jókat lehet beszélgetni poharazgatás közben” – mondta az interjúban a zenész.

Nagy Feró arról is beszélt, hogy leginkább „a vidámság és a rock and roll” „optimistán bele a reménytelenségbe” szállóigék alapján éli az életét. Szerinte senkinek sincs joga, hogy a másik életébe beleszóljon, maximum figyelmeztetni lehet, hogy rossz irányba halad.

Az énekes korábban elárulta, hogy a nemrégiben megkapott Kossuth-díja az Orbán Viktortól kapott pálinka mellé fog kerülni egy vitrinbe.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?