Belföld

Két újszülött gyerekét is megölte egy sárkeresztúri nő, rögtön a születésük után

A 23 éves lány idén márciusban egy melléképületben hozta világra babáját, akivel ott végzett is. Kihallgatásakor vallotta be, hogy két évvel ezelőtt is szült egy gyereket, őt megfojtotta.

 

 

 

 

 




Két újszülöttje meggyilkolásával gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt, aki márciusban született gyermekének megölése után, a rendőrségi kihallgatásán ismerte be, hogy két évvel ezelőtt végzett egy másik újszülöttjével is – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A nőnek kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt kell felelnie.

A gyanú szerint a 23 éves nő ez év március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében megszülte, majd megölte újszülött gyermekét. Ezt követően átöltözött és sárkeresztúri otthonába utazott.

 

 

 

 

 

 

A lakásán fogták el, majd előállították, ellene a Fejér megyei nyomozók emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nő a kihallgatásakor beismerő vallomást tett, és az eljárásban beismertegy korábbi, 2017-ben elkövetett gyilkosságot is: akkor Érden hozta világra gyermekét, akit a szülés után megfojtott, a testét pedig elrejtette.

A nyomozók befejezték a nyomozást az ügyben, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Fejér Megyei Főügyészségnek.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?