Belföld, Hírek

Mészáros Lőrinc 17 milliárd forintos magángéppel érkezett Ferihegyre.

 

 

Két napja repült Londonba a gép, amelyen Orbán Viktor is szokott utazni. Most visszatért.

 

 

Csütörtökön érkezett Londonba az a magángép, amellyel Orbán Viktor is utazni szokott. Este játszották a Chelsea-Vidi meccset, ahol a kormányfő is megjelent.

A gép pénteken délután már vissza is tért Ferihegyre, fél három körül landolt a 17 milliárdot érő magánrepülő. Korábban az Átlátszó írta meg, hogy a kormányfő többször is használta a gépet külföldi utazásaihoz.

24.hu fotósa lefényképezte, a Bombardier 6000-es gépet, amelyről Mészáros Lőrinc és üzlettársa, a Duna Aszfaltot irányító Szíjj László is leszállt. A lap megjegyzi, hogy a gépen utazott még Jászai Gellért és Mészáros több más bizalmasa is.

A londoni futballmeccsen Csányi Sándor és Schmidt Mária is ott volt. A 24.hu szerint az OTP vezér valószínűleg a saját gépével utazott, amely szintén csütörtök reggel indult el Budapestről és pénteken délután landolt újra idehaza. Utasai olyan helyen szálltak ki, amelyet a lap fotósa már nem láthatott, így nem tudni, hogy kik voltak a fedélzetén.

Azt nem tudni, hogy Orbán Viktor melyik géppel jutott ki Londonba, és melyikkel jött vissza Budapestre. Mivel csütörtök délelőtt még hivatalos eseményen volt, így a két üzletember gépével nem juthatott ki Angliába, visszafelé pedig biztosan nem Mészárosékkal együtt érkezett – jegyezte meg a 24.hu. A lap még egy fotót közölt az üzletembert szállító autó sofőrjéről, aki a sajtósokat látva a középső ujját felemelve fejezte ki véleményét..

 

 

 

forrás

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?