Celeb / Híresség

Így néz ki 8 milliárdos reggeli rutinja

Érdemes megnézni, hogyan is csinálják azok, akik birodalmakat építettek maguk köré.

 

 

 

 
 

1. Oprah Winfrey

Az amerikai tévémogul rendszerint hétkor kel, majd az első komolyabb feladata, hogy az öt kutyájával elmegy sétálni. Ezt követően megkávézik, majd elolvas egyet a saját kiadású 365 igazság című gyűjteményéből egy kártyát. Utána megnyitja a Bowl of Saki nevű alkalmazást, és elolvassa az aznapi bölcs gondolatot. Ezt követően meditál, majd egy órát edz.

2. Elon Musk

Elon Musk reggeli rutinja ennyire nem laza. Ő szintén reggel hétkor kel, de rögtön munkához lát. Miközben megkávézik, átfutja a legfontosabb emaileket, és válaszol is rájuk. Reggelizni nem szokott, ahhoz ő túl elfoglalt.

Miután öt gyerekét elindítja a suliba, lezuhanyzik és munkába indul. Bele is kell húznia annak, aki saját elmondása szerint heti 120 órát dolgozik.

3. Jack Dorsey

A Twitter-alapító Jack Dorsey reggel ötkor kel, ő legalábbis ezt állítja. Fél órát meditál, majd húsz percen át fitneszgyakorlatokat végez. Kávé következik, majd ekkor néz rá először a telefonjára.

 

 

 

 

 

 

 

4. Warren Buffett

A tőzsdekirály Warren Buffett szeret aludni, ugyanis minden nap legalább nyolc órát alszik. Úgy tudni, hogy háromnegyed hétkor szeret kelni, és azzal kezdi a napot, hogy újságot olvas, a Wall Street Journalt vagy a USA Todayt. Régimódi az úr.

5. Jeff Bezos

Az Amazon tulajdonosa és a világ egyik leggazdagabb embere szintén fontosnak tartja az alvást, sőt, prioritásnak nevezte egy interjúban. Bezos a hírek szerint nem állít be ébresztőt, hanem akkor kel, amikor… nos, amikor magától felébred. A legfontosabb meetingeket mindig délelőtt tartja, ebéd előtt, általában tízkor.

 

 

 

 

 

 

 

6. Bill Gates

Bill Gates kardioedzésekkel startol. A New York Times szerint Gates futógéppel kezdi a napot, majd önfejlesztő DVD-ket néz. Egyes források szerint csokis zabpehely a kedvence, a felesége szerint viszont nem szokott reggelizni.

7. Sara Blakely

Sara Blakely, a Spanxs alapítója soha nem kávézott, holott sokan el sem tudják képzelni nélküle a reggelt – mármint kávé nélkül, nem Sara Blakely nélkül. Ehelyett fagyasztott erdei gyümölcsökből készített smoothie-val indítja a napot. Reggel fél hétkor mindig igyekszik eljutni egy jógaórára, ezt követően elviszi a gyerekeket az iskolába.

8. Mark Zuckerberg

És végül Mark Zuckerberg, ez a kedves, egykori egyetemista imidzsébe bújó milliárdos, aki szemrebbenés nélkül kereskedik a felhasználói adataival, miközben az emberi jogok, a tolerancia és a liberalizmus felszentelt pápájának szerepében tetszeleg. Lássuk, hogyan is indítja ez a kedves ember a napot!

Nos, nem az ő rutinját tartjuk a leginspirálóbbnak a listából.

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?