Celeb / Híresség, Érdekes, Ezoterika

Nem véletlen, hogy sorra szakítanak a magyar sztárpárok – különös okokat említ az asztorológus

Horváth Gréta, Kulcsár Edina, Berkiék: a csillagokban rejtőzhet a szakítások titka?

 

 

Bár a 2022-es esztendőtől rengetegen a megváltást várták, hazánk ismert személyiségeinek életébe már az első hetekben negatív fordulatot hozott.

Azok után ugyanis, hogy Horváth Gréta váratlanul bejelentette, hogy elválik Meggyes Dávidtól, Kulcsár Edina és Csuti is hírül adták, hogy külön utakon folytatják az életüket. A két hatalmas port kavart szakítás után azonban Tápai Szabina és Kucsera Gábor kapcsolati válsága is szóba került, de Berki Krisztián is elárulta, hogy kis híján véget ért Mazsival folytatott házassága.

Ezeket a történéseket természetesen sokan a véletlennek tulajdonítják, de akadnak olyanok is akik a csillagokban látják az okát annak, hogy sorra dőlnek össze a korábban álomkapcsolatnak kikiáltott szerelmek.

 
A szakításokkal kapcsolatban a Ripost megkereste Baki Réka tarot kártya tanácsadót, asztrológust, aki elmondta, véleménye szerint a krízishelyzet leginkább a szerelem bolygója, a Vénusz miatt alakult ki.

 
„Bevallom őszintén, hogy ennyi párkapcsolati drámát, zokogó embert még nem láttam, a közvetlen környezetemben sem. Ez gyakorlatilag a Bakban tartózkodó Vénusz hátráló fázisa miatt van, ami egészen február 4-ig tart, aznap vált irányt a szerelem bolygója. Most minden a párkapcsolati válságokról szól, a rengeteg elfojtott konfliktus, szőnyeg alá söpört sérelem felszínre kerül, és bizony sok házasságot tönkretesz.Csak azok a kapcsolatok élhetik túl, ahol a szeretet és a tisztelet a két legfontosabb alappillér, nem a kémia. Bár ez valóban egy kritikus időszak, gyógyító, regeneráló hatása is van. Ezt úgy értem, hogy azok a kapcsolatok, amik már nem szolgálnak minket, megszűnnek, teret, lehetőséget biztosítva egy magasabb minőségű kapcsolódáshoz, vagyis, hogy megismerjünk új embereket. Tudatosítanunk kell, hogy az egyetlen állandó dolog az a változás” – nyilatkozta Baki Réka.

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?