Celeb / Híresség, Hírek

Újabb döbbenetes részletek derültek ki Matthew Perry haláláról

Mint írtuk, ötvennégy éves korában meghalt Matthew Perry, aki az 1990-es években a Jóbarátok című tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. Rengeteg sztár és rajongó búcsúzik tőle világszerte, a sajtót már bejárták az első képek a tragédia helyszínéről. A rendőrség már átvizsgálta a Jóbarátok sztárjának Los Angeles-i otthonát, ahol kábítószereket és különböző gyógyszereket is találtak.

 

 

 

Perryt az otthonában, a jakuzzijában találták holtan, és pont ott készült az utolsó fotó róla, hat nappal ezelőtt került ki az Instagram-oldalára. Barátait és családját sokkolta a halálhíre, egy közeli barát az utolsó heteiről beszélt a sajtónak.

A helyszínre kiérkező mentősök kábítószert és idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrök kábítószerre bukkantak a színész otthonában – írja a TMZ.

A lap úgy tudja, hogy antidepresszánsokat, szorongásoldó szereket és COPD-gyógyszereket is találtak.

A COPD-alapú szereket gyakran alkalmazzák tüdőtágulásban vagy krónikus hörghurutban szenvedőknél, a cikk meg is említi, hogy Matthew Perry rengeteget dohányzott. A Los Angeles-i halottkém toxikológiai vizsgálattal állapítja meg, hogy a színész szervezetében található-e kábítószer vagy gyógyszer, de a végleges eredmény kimutatása hónapokig is eltarthat.

A színész a halála előtt egy kétórás pickleballmérkőzést játszott, Perryre az asszisztense talált rá, aki azonnal segítséget hívott.

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?