Celeb / Híresség

Nem találunk szavakat! Győzike lánya Evelin, kiköpött Jennifer Lopeznez!

Ismételten felrobban a világháló Gáspár Evelin új képe miatt.

 

Evelin világ életében oda volt a híres Jennifer Lopezért, és a minap úgy döntött, hogy szeretne olyan frizurát csináltatni, mint amilyen kedvencének van. Ezért bejelentkezett a fodrászához, hogy legyen kedves neki Lopezes hajkoronát varázsolni.

 

 

 

Mivel Jennifernek is sokszor van ilyen pálmafa stílusban a haja, ezért a nagyobbik Gáspár lány is úgy határozott, hogy ilyen kell neki. Képének címéből kiderült, hogy egyáltalán nem akarj véka alá rejteni, hogy ő bizony JLO-san akar kinézni.

A kész hajkoronát büszkeséggel töltve osztotta meg Instagram oldalán, ahol kap negatív és pozitív kommenteket is. Természetesen rajongói dicsérték őt, hogy milyen szép. Sokan az édesanyjához hasonlították inkább, mint Lopezhez.
Nyilván, aki nem kedveli őt sosem fogja dicsérni és biztatni őt, de erre ő maga is fel volt készülve. Nem foglalkozik már a gonosz emberekkel, akik csak azért vannak az interneten, hogy megkeserítsék mások életét, mintha jogukban állna bárki fölött is ítélkezni.

 

 

 

 

 

 

Ti mit gondoltok az új hajáról? Valóban Jennifer Lopezes, vagy csak egy átlagos hétköznapi hajviselet?

Evelin nem gyakran mutogatja szép fogsorát, de amikor ilyen képet tesz közzé, a rajongói megrohamozzák őt, hogy milyen csodálatos amikor így mosolyog.

Egy fotózás alkalmával, amikor kibontakozhat a kamerák előtt.

Retro Jeans 2018 FW Collection Fashion Show.

 

 

 

 

 

 

Egyre formásabb testet ölt. Nem kíméli magát, töretlenül hajt a célja felé.

Radics Gigivel készítettek egy közös fotót.

Többször kérik fel fotózásra is most, hogy ilyen szép eredményeket ért el a súlycsökkenés terén.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?