Celeb / Híresség, Sport

Sztárbox: Dobos Evelin óriási csapottakkal legyőzte Sáfrány Emesét – A légtornász kiviharzott a ringből, Csobot Adéllal sem állt szóba

A Sztárbox második élő adásában elsőként Sáfrány Emese és Dobos Evelin szálltak ringbe. A hölgyek hosszú ideig készültek erre a pillanatra, és bizony mozdulataikban nem is volt kímélet.

 

 

 

A lányok egyből egymásnak estek, amint megszólalt a gong. Sáfrány Emese gyakorlatilag megállíthatatlanul támadt, ám úgy látszott, hogy hamar elfáradt, ami jó alkalmat adott Dobos Evelinnek a válaszra. A színésznő az első menet végére teljesen átvette az irányítást, Emese az egyik ütésbe még bele is szédült.

A második menetben Evelin ismét uralta a ringet, Emese pedig leginkább védekezőpozícióba szorult.

A harmadik menetben már mindkét hölgy mozgása lelassult kissé, ám lelkesedésük a legkevésbé sem csökkent. Inkább célzott ütésekkel próbálták meg kibillenteni az ellenfelet.

A negyedik menet végén Sáfrány Emese egy pillanatra elveszítette az egyensúlyát és elesett, ám azonnal felpattant és folytatta a küzdelmet, de a gong megállította és ezzel véget ért a mérkőzés. Végül pontozással kellett eldönteni, hogy melyik hölgy nyerte a meccset.

A győztes pedig egyhangú pontozással Dobos Evelin lett, így ő jutott tovább az elődöntőbe.

Egy másodpercnek tűnt az egész. Kicsit ilyen álomszerű az egész. Az történt, amire számítottunk, amire készültünk – mondta a győzelem után Dobos Evelin, akinek az edzője elárulta, a színésznőnek sikerült véghezvinni a taktikákat, amiket előre megterveztek.

Nagyon kemény ellenfél volt Emese, megizzasztott

– tette hozzá.

Emesével azonban nem sikerült interjút készíteni a műsorvezetőknek, mert a sztár edzőjével együtt elhagyta a ringet az eredményhirdetés után.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?