Celeb / Híresség

Tóth Andi végleg lezárta: kikövette Marics Petit az Instagramon, sőt, a közös képeiket is leszedte… kivéve ezt az egyet – fotó

Tóth Andi nem habozott: a szakításuk után szinte egyből kikövette Marics Petit a közösségi oldalán és a szerelmes fotóikat is letörölte. Egyet azonban meghagyott: mutatjuk, melyiket.

 

 

 

A Blikk is megírta már, hogy az egykori álompár, Tóth Andi és Marics Peti szakított és külön is költöztek egymástól. A ValMar duó tagja látszólag jól viseli azt, hogy zátonyra futott a kapcsolatuk, ugyanis tegnap vidáman mutatkozott a TV2 stúdiójában és azon kívül is. Az énekesnőről pedig egy olyan videó került elő a Sztárban Sztár hetedik élő adása előtt, melyen az öltözőjében rázta a fenekét három férfinak. A szétválásuk ellenére a közös stylistjuk összeillő szettbe öltöztette őket az elődöntőre, azonban nem volt minden pillanat ennyire örömteli. Andi például egy alkalommal a kamerák előtt látványosan vágott vissza a volt párjának egy korábbi beszólásáért.

Az énekesnő úgy tűnik, végleg le szeretné zárni a Marics Peti-fejezetet az életében, így a barna szépség már ki is követte a fiút az Instagram-oldalán, valamint Petivel ellentétben a közös fotóikat is letörölte, egyet kivéve.

A testvére esküvőjén készült táncolós képeket fent hagyta, ahol még önfeledten szórakoztak egykori kedvesével.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?