Celeb / Híresség

Sáfrány Emese nem húzott melltartót: kamera előtt villantotta meg csupasz melleit – merész fotó

Sáfrány Emese lélegzetelállító képpel jelentkezett a közösségi oldalán, amelyen formás idomait megvillantva pózol. A csinos anyuka ledobta a melltartót is.

 

 

 

Sáfrány Emese légtornászként mindig is egészségesen élt, ráadásul vegetáriánus, így különösen odafigyel az étkezésére. Emellett természetesen gyakran sportol, sőt, még kismamaként sem hagyott fel mindezzel. Bármennyire is fitt volt várandósan, az ő teste is átalakult a terhessége alatt, és időbe telt, mire visszanyerte a régi formáját. A célt mostanra sikerült elérnie, de azóta is egyre csinosabb. Legutóbb nadrág nélkül, egy szál bodyban villantotta meg tökéletes idomait, ezúttal pedig egy újabb észbontó fotóval rukkolt elő.

EZ IS ÉRDEKELHET:


Emesét melltartó nélkül, mindössze egy blézerben kapta le a kamera, így a mellei is kilátszódtak a vadító fotón. A merész képhez ezt a szöveget csatolta az édesanya:

„Minden ember más módokon értelmezi a nőiességet. A nőiesség nem korlátozódik egyetlen meghatározott jellemzőre. Fontos hangsúlyozni, hogy sokféle formában jelenhet meg, illetve minden nő más módon élheti meg azt. Mindig hallgass a saját belső hangodra, és alakítsd ki a saját, egyedi értelmezésedet a nőiességről. A legfontosabb: ahogy saját magadra tekintesz és a világot megjeleníted, az valódi és autentikus legyen számodra” – írta a legújabb fotójához.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sáfrány Emese (@safrany_emese_) által megosztott bejegyzés

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?