Celeb / Híresség

Ezzel a gyönyörű magyar színésznővel csalta Edit asszonyt Zámbó Jimmy!

 

 

 

Menny és pokol – Edit asszonyt, a tragikus sorsú énekes, Zámbó Jimmy özvegyét faggatták olvasóink. Záporoztak a kérdések, sok-sok évet idézett fel a sztár özvegye.

 

 

 

 


2000. augusztusában készült a közös kép Jimmyről és Editről

 

 

 

 

BUDAPEST – A zenészlegenda, Zámbó Jimmy özvegye, Zámbó Edit (55) volt a Blikk vendége. Az asszony az utóbbi hetekben folyamatos támadásoknak van kitéve. A család korábbi barátja, Hulé Éva, aki a tragikus végű éjszakán a halálos lövés szemtanúja volt, le akarja rántani a leplet Jimmy halálának körülményeiről, könyvet ír.

A 2001-ben meghalt énekes testvérei is haragban vannak Edittel, aki vállalta, hogy tiszta vizet önt a pohárba, hiszen nincsen mit takargatnia sem a Jimmyvel eltöltött 22 évről, sem a végzetes lövésről, ahogyan jelenlegi szerelmi kapcsolatáról sem.

Most a kérdések következnek, de nézd meg előtte, hogyan válaszolt élőben Zámbó Edit!

Gondolkodott már új társról? Megnyugodott már a lelke? (Gyuri)

Zámbó Edit: Van már új társam, bár nem kerestem, de az élet nyolc év után így alakította, és nagyon boldog vagyok. Igen, megnyugodtam, bár körülöttünk megint forognak az események.

Hulé Évát miért nem pereli be rágalmazásért vagy hamis tanúzás miatt? (Gabi)

Edit: Amennyiben olyat állít, ami a rendőrségi jegyzőkönyvekben nem szerepelt, mindenképpen perelni fogom.

 

 

 

 

 

Címlapos titkok. Zámbó Edit megrendülten vette kézbe lapunk 2001. január 4-i számát. Volt miről beszélni. Fotók: Török Attila

 

 

Milyen kapcsolatban állt önökkel Hulé Éva? Mit szól a Zámbó testvérek vádaskodásához, milyen velük a kapcsolata? (Dér Dóra)

Edit: Hulé Éva egy lerázhatatlan betolakodó rajongó volt. A Zámbó testvérekkel továbbra sem jó a viszonyom, nem szeretem a gonosz és hazug embereket.

Igaz, hogy 3 napra „eltűnt” Jimmy halála előtt? Hulé Évának mi érdeke lenne Edit asszony lejáratásában? (Tóth Éva)

Edit: Valóban elutaztam Adriánnal, az unokatestvéremhez. Ellentétben azzal, amit Hulé Éva állít, hogy szállodában voltam, ezt sok emberrel tudom igazolni.

Mitől ilyen szép mostanában? (Rozalika)

Edit: Talán egy picit meghíztam. Sokan azt gondolják, hogy plasztikai sebész az oka, de ez nem igaz.

 

 

 

Csinosan. Olvasóink szerint Edit megszépült, fiatalodott; ő azt mondja, legfeljebb hízott kicsit, de plasztikáról szó sincs

 

 

 

 

 

 

Hogy tudja feldolgozni ennek a Zámbó családnak a vádaskodásait, és azt, hogy még mindig az ön férjéből élnek? (Andrea01)

Edit: Úgy tudom elviselni, hogy távol tartom magamat tőlük.

Szerelmes volt Jimmybe, amikor hozzáment feleségül? Mivel varázsolta el önt? Nem bánta meg, hogy a családot választotta a karrier helyett? (M. Judit)

Edit: Egyáltalán nem bántam meg, szerelmes voltam, amikor hozzámentem. A rendkívüli kedvességével és udvariasságával varázsolt el.

Azt mondod Évára, erőszakos rajongó. Akkor hogy lehet, hogy a fiad születésénél is ott volt? Miért nyaraltatok együtt? Miért hívta meg Jimmy őket minden ünnepen hozzátok? Jimmy halála után még a család barátjának nevezted.  (zsuzsi)

Edit: A fiaim születésénél nem volt ott, akkor még nem is ismertük. Nem nyaraltunk együtt. Néha kijött a hétvégi házunkba, ezt nem nevezném nyaralásnak. A párom ragaszkodott hozzájuk, a férjével jó barátok voltak.

Azok után, ahogy önnel bánt a férje, még érez valamit iránta? Ha igen, akkor nagyon elvakult. (Kati)

Edit: Én csak annyit tudok mondani, hogy nagyon szerettem a férjemet, és tisztelem az emlékét.

Ki segít önnek anyagilag, amióta Jimmy nincsen? (Kiss Krisztina, Nyírbátor)

Edit: Mindig volt valamilyen vállalkozásom, olyan is volt, hogy magam főztem, amikor a fiammal kisvendéglőt nyitottunk. Nem herdáltam el az örökséget, nem vagyok láblógató nagyságos asszony, ahogy a testvérek mondják. Lakást vettem a gyerekeknek. Jimmynek nem volt végrendelete, de mindig az utolsó fillérig hazaadta, amit keresett.

Olyasmit is eltűrt, amit nem kellett volna. Nem bánta meg, hogy egy ilyen aljas emberre vesztegette el a fél életét?! (Béla)

Edit: Nem, mert szerettem.

Tudott-e arról, hogy Gregor Bernadettel csalja a férje? (Lilla)

Edit: Sajnos tudtam róla, mert elkaptam néhány SMS-t, de Jimmy erre azt mondta: sohasem fogja elismerni, ha megcsal, annyira szeret, hogy nem akar fájdalmat okozni. Nem volt vele könnyű az élet, de nagyon lehetett szeretni, ezért tartottam ki mellette.

A románc. Tíz éve készült a leleplező felvétel a színésznőről és az azóta elhunyt énekesről. Fotó: Czerkl Gábor

 

 

Nagyon tisztelem, amiért becsülettel óvja Jimmy emlékét, de sajnáltam önt, amikor a gyöngyösi strandon én magam láttam a férjét Gregor Bernadettel. Tudta, hogy vele csalja önt? (Éva Gyöngyösről)

Edit: Tudtam róla, de éppen elég volt átélni, nem szeretnék beszélni a férjem nőügyeiről.

Előfordult máskor is, hogy Jimmy pisztolyt hordott magánál?

Edit: Sajnos igen, sokat veszekedtem ezért. Nekem is vett egyet. Testőre is volt, aki a tárgyalásaira, fellépéseire kísérte, mégis konokul kitartott a fegyverviselés mellett.

Ön úrinő, és ezt nem tudják elfogadni a testvérek. Igaz-e a vád, hogy néha kékre-zöldre verte Jimmy? (Zita)

Edit: Olyan volt a párom, amilyen, én választottam. Tudom, mit jelent a család és a gyerekeim érzelmei, ezért nem teregettem ki a szennyest.

Tényleg ön ölte meg Jimmyt? H. Éva szerint nagyon úgy néz ki. (Lénárt)

Edit: Ha én tettem volna, nem ülhetnék itt. Nem ölte meg senki.

 

 

 

 

Megbántva. A telefonálók, chatelők nem fukarkodtak bántó megjegyzésekkel sem

 

 

Van-e bármi köze Jimmy halálához? (Ervin)

Edit: Nincs, de ha nem hiszi, járjon utána.

Van-e valami valóság alapja annak, amit a szemtanú állít? (Gizi)

Edit: Többször külön-külön kihallgatott minket a rendőrség. A vallomásaink megegyeztek. Nem tudom, hogy mi mást mondhatna most.

Úgy éreztem, Hulé Éva arra utalt, hogy ön az agresszív magatartásával kergette halálba Jimmyt. Igaz, hogy állandóan ön provokálta a veszekedéseket? (Trixi)

Edit: Valóban azt akarja sugallni, hogy én kergettem a végzetébe, de teljes mértékben tiszta a lelkiismeretem.

Jimmy részeg volt? (Pali)

Edit: Nem volt részeg, csak egy üveg pezsgőt ivott.

 

 

 

Örömteli pillanat. A sok fájdalmas emlék mellett az együtt érző szavak mosolyt csaltak vendégünk arcára

 

 

Miért állítja a sajtóban, hogy jó volt a kapcsolata Jimmyvel (Isten nyugosztalja), amikor folyamatosan ütötte-verte önt? Üdvözlettel: Bandi (Zámbó család közeli ismerőse, Bandika)

Edit: Nem igaz, hogy állandóan ütött-vert. Ezt nem tudom, honnan veszi. Szép családi életünk volt, a többi ránk tartozik.

Miért nem jár a Jimmy emlékestekre? (Erzsi Sopronból)

Edit: Nem a férjemről vagy az emlékéről szólnak a koncertek, ezért nem megyek.

Utólag belegondolva a történtekbe, csinálna valamit másképp? (Ági)

Edit: Semmiképpen, mindent ugyanúgy csinálnék.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?