Celeb / Híresség

Titokban újra összejött Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska?

Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska szerelme mindig is igazi érzelmi hullámvasút volt: se veled, se nélküled kapcsolatuk 10 évig tartott, februárban azonban Krisztián bejelentette, hogy végleg szakítottak egymással. Azonban most felröppentek a pletykák, hogy állítólag újra közel kerültek egymáshoz.

 

 

 

A hírek februárban még arról szóltak, hogy a páros kapcsolata viharos módon érhetett véget: Takács Zsuzska délelőtt még menyasszonyi ruhákat próbált, amikor Krisztián az Instagram-oldalán jelentette be a párkapcsolatuk végét.

– Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos, a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos  mondta akkor Zámbó Jimmy legidősebb fia.

Most viszont úgy tűnik, újra felmelegíthették a románcukat. Ugyan Krisztián a szakítás után minden korábbi, Zsuzskával közös fotót törölt Instagram-oldaláról, úgy tűnik mostanra már újra vissza is követte egymást a páros a közösségi oldalon. A minap pedig Instagramjukon mind a ketten ugyanazt a 24 óráig látható Instagram-sztorit osztották meg, a videó pedig egészen furcsa üzenetet is hordoz, ami arra utalhat, hogy újra egymásra találtak:

Egy nőnek két dolga van egy férfi életében. Nyugtassa, mikor ideges, idegesítse, mikor nyugodt

– olvasható a videón a beszédes szöveg.

Ráadásul a Bors kiszúrt a Redditen egy frissen feltűnt, de természetesen nem hivatalos posztot is, amiben valaki azt állítja: Krisztián és Zsuzska újra egy párt alkot.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?