Igaz történetek, Külföld

Hatévesen kerestem meg az első milliómat, ráadásul önerőből

Hatévesen már milliomos volt, de még most is csak 15.

 

 

Nem mindennapi karriert tudhat maga mögött a még mindig csak 15 éves Isabella Barrett: kislányként szerepelt a gyermekszépségversenyek világát feldolgozó Toddlers & Tiaras (Apró szépségek) című műsorban, ezt követően pedig saját, gyerekeknek szóló ékszerkollekciót dobott piacra Glitzy Girl néven, melynek köszönhetőenhatévesen ő lett az Egyesült Államok egyik legfiatalabb önerőből lett milliomosa.

Azóta két, tiniket megcélzó ruhamárkája és egy szépségápolási cége is van, ezek (valamint természetesen az influenszerkedés) pedig havi szinten 30 és 150 ezer dollár (9-45 millió forint) bevételt jelentenek neki.

Mivel Isabella még mindig kiskorú, javarészt édesanyja kezeli a pénzét, aki heti 2500 dollár (770 ezer forint) költőpénzt biztosít lányának. 



– Szeretek vásárolgatni a plázában, a barátaimmal lógni, jet skizni, kocsikázni, lazulni a medencénél. Egy hétköznapi ember vagyok! – magyarázza a Truly videójában.




– Úgy érzem, hogy egy nagyon jó kis életet hoztam össze magamnak – jelenti ki a kamaszlány, aki szereti magát Hannah Montanához hasonlítani, hiszen egész más életet él az iskolában, és otthon, három cég fejeként.

Isabella egyébként úgy véli: nem hullottak ölébe a milliók, komolyan megdolgozott értük, ráadásul nem is volt minden vállalkozása sikeres.


 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?