Celeb / Híresség

Kibékült Gáspár Győző és Gáspár Zsolti: az orvosi beavatkozások hozták őket közelebb egymáshoz – videó

Vége a csatározásnak, úgy tűnik, az olaszos vérmérsékletű Gáspár családban szent a béke, az évek óta balhézó Győző és Zsolti fátylat borított a múltra.

 

 

 

Gáspár Győző köztudottan rossz viszonyt ápol sok éve már az édesapjával és a testvérével, Gáspár Zsolttal. A testvérek életét hosszú ideje tartó, egymás közti megoldatlan konfliktus nehezíti meg, a sérelmeiket pedig nem tudták félretenni eddig. Győzike korábban elmondta, azért is haragszik a fivérére, mert elvette tőle az édesapját. Úgy tűnik azonban, hogy sikerült pontot tenni a nézeteltéréseik végére, amely Zsolti orvosi beavatkozásainak is köszönhető, ugyanis a Farm VIP műsorvezetőjét többször műteni kellett az elmúlt hónapokban. A betegségéről és az állapotáról Győző is hallott, aki ezért felkereste a testvérét:

„Győzőhöz eljutott a betegségem híre, persze, ő is írt nekem, Bea asszony is írt nekem, hogy mielőbbi gyógyulást kívánnak. Mindenki, Evelin is, Virág is, köszönöm szépen nekik. Minden rendben volt, az egész család aggódott értem” – mesélte a Tények Plusznak Zsolti, hozzátéve, úgy tudja, Beának is volt egy műtétje nemrégiben, de reméli, hogy már jobban van.

Hála istennek a kapcsolat alakul. Még nem olyan jó, de alakul, majd jobb lesz ez. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok– említette meg a békülésükről.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?