Celeb / Híresség

13 ezer dislike fölött jár már Kulcsár Edina első saját dala

12 ezer embernek viszont tetszett a dal, de kommentelni ők se tudtak, mivel azt letiltották.

 

 

Már lassan két hete, hogy bejelentették, Kulcsár Edina és Csuti házassága véget ért. Azóta Edinára újra rátalált a szerelem G.w.M. személyében. Közös interjút is adtak együtt és úgy tűnik lángolnak az érzelmek. Most pedig közös munkába lendültek.

Edina új dala január 24-én jelent, aminek producere és írója maga G.w.M. volt. A fekete-fehér klipben a modell a szerelemről énekel és bár sokan hitték, hogy Csutiról szól, valójában a rapper saját érzéseit mondja el.

„Az a durva az egészben, hogy amikor ezt dalt G.w.M megírta, még csak munkakapcsolatban voltunk. Én meg csak hümmögtem: hát ez meg hogy lehet? Hogy tudta pontosan ugyanazokat a dolgokat leírni, amiket én akkor éreztem? Nyilván azért, mert ő is ugyanezeket érezte” – mondta Edina a Fókusznak korábban.

A klip nagyon megosztó lett. Nem egészen két nap alatt több mint egymillióan nézték meg. Ugyan a Youtube letiltotta a dislike-ok számát, egy egyszerű bővítménnyel bárki megnézheti. Eddig 13 ezer nézőnek nem tetszett a dal, míg 12 ezernek igen. – szúrta ki a 24.hu.

Kulcsár Edina letiltotta a kommentelés lehetőségét mind YouTube, mind pedig Instagram-oldalán, így nem igazán lehet tudni, hogy mit gondolnak a követői a dalról. A zenei karrier már régóta álma volt, így biztosan érkezni fog még új számokkal.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?