Celeb / Híresség

Valkusz Milán őszinte véleménye Azahriah hatalmas sikeréről

Azahriah még mindig nagyon fiatal, de már most legendaként tekint rá, és olyan tömegeket mozgat meg, amikre eddig csak a világsztárok voltak képesek.

 

 

 

Azahriah valóban az az énekes, aki világsztárrá válhat, és ezt bizonyítja is a jegyeladásokkal. Őrületes mértékben és tempóban fogynak jegyek a koncertjeire, és a világ bármelyik stadionját meg tudná tölteni.

Sok irigye is van emiatt, szakmán belül is, de még mindig többen támogatják. Majka is kiállt mellette, akárcsak Valkusz Milán, a Valmar sztárja, aki szintén nagyon népszerű. Az viszont nem kérdés, hogy jelenleg toronymagasan Azahriah a legtrendibb, és senki nem tud vele versenyezni, miközben többszörösen tölti meg a Puskás Arénát.

Milán maximálisan elismeri Azahriah sikereit, olyannyira, hogy egyértelművé tette, távol áll tőle az irigykedés. Nemcsak Azahriah kapcsán beszélt erről, mert egyszerűen nincs meg benne az, hogy másokra irigykedjen a szakmában.

Ahogyan Milán fogalmazott, örül mások sikereinek, ami viszont sajnálatos módon ritka. „Csak az ellenpéldát hallani.” A saját bőrén is érezte ezt, hogy egyesek szerint túlságosan is felkapott a Valmar, de közben a sikerek, a rajongói tömegek önmagukért beszélnek.

„Én mindenkinek örülök, aki nagy sikereket ér el.” Szerinte semmi jóra nem vezet, ha valaki rosszindulatú, féltékeny és irigykedik, emiatt sem érti Milán, miért ilyenek az emberek, legalábbis egy részük, még a szakmán belül is.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?