Celeb / Híresség

Óriási megtiszteltetés érte Steiner Kristófot és férjét: egyenesen New Yorkból kaptak felkérést

Steiner Kristóf és férje, Nimrod egészen álomszerű felkérést kaptak a tengerentúlról, az RTL Reggeliben meséltek az őket váró kalandokról.

 

 

 

Steiner Kristóf az RTL Reggeli műsorában férjével adott interjút, ugyanis életük fordulóponthoz ért: a pár egy kisebb csapattal New York felé veszi az irányt október végén, ahol egy gasztrotúrát fognak tartani, de más izgalmak is várnak rájuk. A házasok a kellemest kötik össze a hasznossal, hiszen vágyálomszerű utazásukat és a munkát hozzák össze Amerikában.

Úgy gondoltuk, hogy csináljunk valami egészen újat

– mondta az újságíró, aki hozzátette, hogy 16 fővel utaznak a nyüzsgő New Yorkba.

Steiner Kristóf élőben fordított az adásban férjének, Nimrod Dagannak, akivel lassan hat éve kötötte össze életét. A főzés mellett Nimrod visszatér öt hosszú év után a színpadra, és egy színházi workshoppal örvendezteti meg az érdeklődőket.

Nimrod azt mondta, néha hiányzik neki a színház, de azóta számtalan módot talált arra, hogy kifejezze önmagát, majd hozzátette:

„Sokan azt hiszik, hogy színésznek lenni óriási hatalommal jár, de az igazság az, hogy igazából olyan, mint pincérnek lenni. Nem te vagy a séf, csak felszolgálod, amit mások kreáltak” – fogalmazott Steiner Kristóf férje.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?