Celeb / Híresség

„Nagyon csúnya a fonnyadt cici, nem kéne mutogatni” – keményen beleálltak Gáspár Evelinbe

Gáspár Evelin rengeteget dolgozott azért, hogy jól nézzen ki, mégis sokan bántják még most is a külseje miatt.

 

 

 

Miután az egész ország követte Győzikéék valóságshow-ját, nagyon senkinek sem kell bemutatni, hogy Gáspár Evelin az elmúlt években kislányból gyönyörű, nádszálvékony fiatal nővé cseperedett.

Evelin sosem titkolta, hogy rengeteg bántást kapott az alakja miatt, ami nagyon megviselte, hiszen nagyon fiatal volt még, ezért mindenképp szeretett volna változtatni a kinézetén. kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, és ma már senki sem mondaná meg, hogy Gáspárék legidősebb lánya valaha súlyproblémákkal küzdött.

Rengeteg bántást kap Gáspár Evelin a mellei miatt 

Legalábbis ezt gondolná az ember, azonban miután Evelin egyre bátrabb lett és már nem riad vissza a szexi daraboktól sem, egyre többen szóvá teszik neki, hogy nem értik, miért nem csináltatja meg a melleit, ha már ennyit dolgozott azon, hogy jól nézzen ki. Legújabb, igencsak merészre sikeredett képei alatt is többen betámadták, hogy mennyire lógnak a mellei.

„Azért, ha nekem ennyire lógna a cicim, nem mutogatnám. Női szemmel sem előnyös. Manapság nem egy nagy összeg megcsináltatni a szilikont. Nekem is van, pedig nem vet fel a pénz. Csak egy jó tanács. Amúgy nagyon csini lennél.”

„Nagyon csúnya a fonnyadt cici. Nem kéne mutogatni”

– írták mások mellett a kommentelők Gáspár Evelin legújabb fotóihoz.


forrás: borsonline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?