Celeb / Híresség

Egy kommentelő kikotyogta Varga Irén titkát: Van egy gyereke?

Varga Irén a hétvégén töltötte be a 40-et és ez alkalomból kívánt is egy merészet, miközben elfújta a gyertyákat a tortáján. Lacit és a kommentelőket is meglepte a netes híresség álma.

 

 

Varga Irén esetében nehéz él nélkül fogalmazni, különösön, ha énekesnői, vagy éppen konyhatündéri mivoltjáról akar „ódákat” zengeni az ember. Vannak azonban témák, melyek vele kapcsolatosan is megkövetelik a komolyságot és a kellő objektivitást.

Ilyen témával szolgált a netes híresség a születésnapján, amikor is szóba került a gyermekvállalás közte és a férje között. A Mahiana Roszallo egy élő bejelentkezés közben árulta el Lacinak, hogy minden vágya gyereket szülni neki. Ezen nem csak az egyébként Irénke gyámjaként is funkcionáló férfi döbbent meg, de a kommentszekciót is véleménynyilvánításra késztette.



Talán nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, hogy nem sokan gratuláltak a családbővítési tervhez. A legtöbben úgy vélekedtek, hogy hősnőnket a jelen mentális állapotában nem feltétlenül képzelik el felelős édesanyaként. Ezt persze senkinek nincs joga megítélni és a döntés is kizárólag kettejükre tartozik, de azért akadt ott egy hozzászóló, aki érdekes adalékkal szolgált. A hölgy több kommentjében is azt állítja, hogy Irénkének van már egy gyermeke, aki tudomása szerint állami gondozásban, vagy nevelőszülőknél van. Ezt erősíti egy másik hozzászóló is, aki azt is tudja, ki Varga Irén gyermekének az apja és azzal is tisztában van, hogy a gyámhatóság milyen körülmények hatására döntött úgy, hogy elveszi szüleitől a picit.

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?