Celeb / Híresség

„Tudom, hogy fáj… de én akkor is itt vagyok fönt, önök pedig ott, lent” – Alekosz embertelenül kiakadt, kikéri magának, hogy belekeverjék a politikába

Alekosz nem tűri, hogy belekeverjék a politikába, egyszer és mindenkorra tisztázta ezzel kapcsolatos nézeteit.

 

 

 

Nagy Alekosz 2011-ben, a ValóVilág negyedik szériájában robbant be a köztudatba, azóta pedig rengeteg arcát megvillantotta már. Mindezek közül egyik legérdekesebb ténykedése talán az volt, amikor belevetette magát a politikába, és előbb a kormány mellett, majd az ellenzék oldalán letéve a voksát mondta el véleményét hazánk állapotáról.

Bár ebben az időszakban lekerült a képernyőről, azért így is nyilatkozott a Parlament előtt, illetve kampányolt különböző politikusok mellett.

Ez azonban a múlt, Alekosz Hajdú Péter Frizbi című műsorának egyik legújabb adásában ugyanis elmondta, hogy soha többé nem hajlandó foglalkozni a politikával, igaz, végszóként még elárulta, mit is gondol a magyar politika jelenlegi helyzetéről.

„A Fidesz az egy hihetetlenül… még egyszer meg kell hogy ismételjem: hihetetlenül professzionális, hihetetlenül jól felépített stratégiával, kommunikációval, bázissal, mindennel, ami létezik, fölépített dolog. Szerintem Európában, de talán még a világon is, ennyire összeszedett, stratégiailag összefogott, kommunikációban ezermilliárd csillagos dolog nincs. Tehát itt már ellenzékről, baloldalról, összefogásról már nem is lehet beszélni. Mert ez olyan, mintha egy Jumbo Jetet szeretnél összehasonlítani egy vitorlázó repülőgéppel vagy egy papírrepülővel, és ezt nagyon komolyan mondom” – magyarázta az izomceleb.

Kijelentésére természetesen rengetegen felkapták a fejüket, még cikk is született belőle, melyre egy, a lapunkhoz eljuttatott, nyílt levélben kívánt reagálni.

Alekosz írását változtatás nélkül közöljük:

„A minőségi bulvár képviselőihez szólok. A mai nap folyamán a Magyar Nemzetben megjelent rólam egy cikk, melyben azt írják, a baloldali sajtó kitaszított engem, a politikáról megfogalmazott véleményem miatt.

Igen, voltam már ellenzéki és igen, látom, hogy mi az ami működik a Fideszben. A magánéletemben, a kapcsolataimban ez sosem okozott problémát, Érd polgármesterével, a nyíltan balliberális Csőzik Lászlóval például a mai napig nyugodtan mondhatom, hogy baráti viszonyban vagyunk, függetlenül attól, mit gondolunk a politikáról.

Tudom, hogy fáj. Tudom, hogy rendkívül nehéz lehet elviselni azoknak akik nem értik vagy egyszerűen csak nem kedvelik a személyemet, de én akkor is itt vagyok fönt, önök pedig ott, lent. Nagy különbség! Ezt nézettségi rekordok jelzik, ahová csak belépek. Ezen tények ismeretében, kikérem magamnak, hogy Alekoszt politikai pártokhoz szögezzék, hiszen ez a jelenség országos, az Ázsia Expresszben való szereplésem óta pedig nemzetközi szintű… a Nemzeti Humor egyébként is mindenkié.

Nem áll szándékomban konfrontálódni, de van amit jobb tisztázni. Stratégialiag nyugodt vagyok, most pedig a Dankó rádiót hallgatva elfogyasztom vasárnapi ebédemet, fasírozottat, sárgaborsófőzelékkel.

Maradok tisztelettel: Nagy Alekosz – Celebritás

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?