Celeb / Híresség

Az 50 milliós autó után egy luxusórát is beújított a TV2 kőgazdag sztárja

A TV2 fiatal sztárja fényűző életet él, így nem meglepő, hogy a 20. szülinapjára egy többmilliós karórát kapott.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalok című sorozatból ismert Bárány Aurél nem titkolja, hogy főállású munkája a tapasztalatszerzés, így megteheti azt is, hogy naponta délben kel. A fiatal úgy gondolja, ha nem lenne pénze, nem is lenne igazán boldog. Az életet szerinte élvezni kell, így – bevallása szerint – változó, hogy mennyit költ el egy hónapban, de átlagosan minimum 700 ezer forint biztosan lemegy a számlájáról.

Elég csak ránéznem egy autóra, meg is kapom

– jelentette ki a TV2 sztárja, aki gyakran büszkélkedik el azzal, hogy éppen milyen szemet gyönyörködtető, új járművön akadt meg a szeme. Legutóbb le is cserélte a negyvenmilliós elektromos sportautóját, egy kék Porsche Taycant, és egy 50 milliós C8-as Corvettet újított be helyette, mert abban tudta a legjobban elképzelni magát. A tehetős családból származó Aurél a minap ünnepelte a 20. születésnapját, amelyről természetesen nem hiányozhattak a fényűző ajándékok sem.

„Én a családommal töltöttem a születésnapot, a barátaimmal még nem tudtam megünnepelni, azt majd ezen a héten. Ez a születésnap egy kicsit visszafogott, de annál inkább szeretetteljes volt. A torta az egy epres fagylalttorta volt, amit nagyon imádtam és kaptam egy-két ajándékot is. Kaptam egy nagyon jó parfümöt és egy-két pólót. A másik ajándékomat már láthatták korábban a szülinapom előtt pár nappal, ami egy Rolex Batgirl volt” – mesélte a Ripostnak a kőgazdag fiatal. A Rolex hivatalos oldalán ide kattintva tekinthető meg a karóra, amivel immár Aurél is büszkélkedhet. A különleges kiegészítő 11.900 euróba, azaz körülbelül 4 millió 705 ezer forintba kerül.

Örülök az órának nagyon. Egy új sportautó mellé egy új karóra. Mi ez, ha nem egy ujjá-születésnap

– lelkesedett Aurél, hozzátéve: nem örül a 20-as számnak, mert nyomasztja az idő múlása.

„Megmondom őszintén, nem jó, hogy egyre idősebbnek érzem magam. Amikor a 16-ot vagy a 18-at ünnepeltem, sokkal könnyebb volt, de most már elkezdtem érezni a nyomást, hogy tényleg jön a felnőtt élet. Hamarosan család, hamarosan elég komoly dolgok következnek az életemben. De – sajnos – ezzel a gondolattal nem tudok mit tenni, csak élek a mának, és kiélvezek minden napot. Ugyan még nem vagyok negyven, de olyan gyorsan telik az idő, hogy félek a naptól, amikor ráeszmélek, hogy már négyessel kezdem a koromat, nem pedig kettessel” – vallotta be őszintén.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?