Celeb / Híresség

Alekosz ismét sokakat kiborít majd: úgy véli, nincs nála nagyobb sztár Magyarországon… és szerinte az amerikaiak nem, az oroszok viszont jártak a Holdon – videó

Igencsak komoly gondolatokat fogalmazott meg Nagy Alekosz. A celeb szerint az amerikaiak sosem jártak a Holdon.

 

 

 

Alekosz lesz Hajdú Péter következő vendége a Beköltözve című műsorban, amely Frizbi YouTube-csatornán lesz látható pénteken 19 órától. A beszélgetés során egy ponton felmerült az a téma, hogy vajon az amerikaiak és az oroszok valóban jártak-e a Holdon.

Világszerte máig számos ember van abban a hitben, hogy az 1969-es Holdra-szállást csupán megrendezte az amerikai kormány. Most kiderült, Alekosz is ezen emberek közé tartozik.

„Szerintem az amerikaiak nem, viszont az oroszok jártak a Holdon. Mert az amerikaiak meg nagyon jól tudnak hazudni. Nagyon jól értenek a szemfényvesztéshez. Nagyon jól értenek ahhoz, hogy mit hogyan kell tálalni. Könnyen lehet, hogy megrendezték. Hát, a világ filmgyártása Hollywood, Amerika; könnyűszerrel leforgatnak egy Holdra-szállást!” – magyarázta az egykori VV-győztes a műsorban, amelyben – a megosztott videó alapján – énekelni is, valamint kifejti, hogy szerinte ma nála nincs nagyobb sztár Magyarországon.

Milyen sztár az, aki körül még egy nyomorult balhé sem alakult ki? Az nem lehet sztár. A sztárok körül balhék vannak. De aki annyira patyolattiszta – vagy legalábbis annak mutatja magát –, az nem lehet sztár. Nézzük meg az alekoszi működést: minden spektrumon Alekosz megszólítja a proletárt, a munkásosztályt. Alekosznak van üzenete a politikusokhoz, Alekosznak van üzenete a kultúrkörhöz

– mondta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?