Celeb / Híresség

Tóth Gabi őszinte vallomása: „Nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell”

Őszintén vallott arról, mik zajlottak le benne.

 

 

 

Tóth Gabi régen is rengeteg bántást kapott, és bár sokáig úgy tűnt, hogy helyén kezeli az őt ért kritikákat, mégis volt, hogy nem bírta tovább. Előfordult, hogy olyan mértékig fokozódott az ellene irányuló utálat, hogy sírva adott interjút, majd elnémította a közösségi oldalait. Gabi akkoriban csalad.hu-n megjelent blogbejegyzésében írt arról, pontosan mi történt vele.

„Talán soha nem lesz vége… és ez baromira fáj. Ami a legjobban fáj, hogy tényleg nem értem, mit tettem, amiért ezt tűrnöm kell. Milyen mértékű a bűnöm, ami miatt évek óta ki lettem kiáltva ellenségnek? A családtagjaim, a gyermekem halálát kívánni maradhat büntetlen? – kezdte Gabi..

„Kívánom azoknak az embereknek, akik pár lájkért mindenre képesek, hogy ennél sokkal nagyobb örömökben legyen részük. Találják meg azt a társat, aki kiáll mellettük és értük minden áron, soha ne kelljen a könnyeikkel küszködve esti mesét olvasniuk a gyermekeiknek, és képesek legyenek megtanítani nekik a valódi, őszinte, feltétel nélküli elfogadást!” – mondta.

forrás: kiskegyed.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?