Celeb / Híresség

Rubint Réka brutális dekoltázst és kockás hasat villantott: észbontóan dögös fotók

Köpni-nyelni nem tudnak a követők, amikor meglátják Rubint Réka bomba alakját bikiniben. A fitneszlady a tengerparton csábított.

 

 

 

Rubint Rékáék közel egy hete indultak útnak, hogy a nyakukba vegyék Kubát, ugyanis jelenleg ott tartja az Alakreform-táborát. Az edzések mellett természetesen kikapcsolódni is van idejük, így a városnézés, táncolás, tengerparti séta, napozás sem maradhatott ki, s persze – amit a legjobban vártak –, a delfinekkel való úszás. A különleges állattal még puszilkodós képeket és videókat is megosztottak, hiszen egy álmuk vált valóra ezzel az utazással.

Az aerobikedző régóta azt vallja, nincs lehetetlen, és a kellő akaraterővel és kitartással bármit elérhet az ember. Az édesanya nem hazudtolja meg magát, hiszen 45 év felett is elképesztő formában van, egy deka felesleg sincs rajta, viszont izom annál több. Réka a kubai nyaralásról most jóval szexibb tartalmakat tett közzé: bikiniben villantotta meg hihetetlenül izmos testét és hatalmas dekoltázsát. Az biztos, hogy a kockás hasát és az alakját sokan megirigyelhetik.

„46 éves leszek nyáron. 3, csodálatos értékrendű gyerek, 22 év házasság… ééés a bakancslistás KUBA adta életérzés. Amikor azt mondják, hogy minden sz*r, amit csinálok, akkor csak mosolygok és felteszem a legfontosabb kérdést: Ha ilyen a sz*r, milyen a jó?! Soha ne engedd, hogy a belső hangodra hatással legyen a külvilág zaja! Te csak élj és úgy élj, ahogy TE szeretnél! Ez a Titok!” – fogalmazott a bejegyzésében.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?