Celeb / Híresség

Aggódnak a rajongók a csontsoványra fogyott Kelemen Annáért: „Mi van Veled?” – videó

Kelemen Anna feltöltött egy videót a TikTokra amelynek ezúttal nem a tartalma volt fontos, hanem a szőke szépség kinézete, ami azonnal feltűnt a rajongóinak. Szerintük ugyanis Annácska már-már betegesen vékony lett.

 

 

 

A szőkeség ma már alig látható a televízióban, ugyanakkor a közösségi oldalon szinte minden nap megörvendezteti a követőit egy-egy pikánsabb képpel. Ez most sem volt másképp: Anna egy olyan videót töltött fel magáról, amely felrobbantotta az internetet, de nem úgy, ahogy ő szerette volna.

A szexi playmate arról beszélt a TikTokra feltöltött videójában, hogy milyen oldalakon találhatják meg őt az érdeklődők. Annácska követőit azonban ezúttal jobban érdekelte a látvány, mint a tartalom, ugyanis nem tudták nem észrevenni, hogy a szőke szépség mennyire lefogyott az utóbbi időben.

Anna mindig is vékony volt, ám a legfrissebb videójában a karjain szinte nincs is izom, az arca kissé beesett, úgy egészében pedig a követői szerint már-már csontsoványnak tekinthető, így nem csoda, hogy aggódnak érte.

  • Hogy összeesett. Mi van Veled? – írta az egyik aggódó rajongó.
  • Drága Anna, nagyon sokat fogytál – állapította meg egy másik.
  • Szia. Szoktál enni?– kérdezte egy harmadik kommentelő.
@annakelemenofficial Link a biomban🧜🏽‍♀️#kelemenanna #foryou #csokmindenkinek ♬ eredeti hang – Anna Kelemen

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?