Celeb / Híresség

Jákob Zoltán szépségversenyt is nyert (videó)

Egyre több minden derül ki Jákob Zoltán életéről, aki elárulta, volt idő, amikor szépségversenyt is nyert.

 

 

 

A Nagy Ő kalandjai folytatódnak, miközben egyre többen döbbennek le Nati viselkedésén, és nemcsak a nézők közül. A 20 éves lány legutóbb átlépett egy bizonyos határt, ami kapcsán Lékai-Kiss Ramón közbeszólt.

Nati már korábban is élesen fogalmazott, Vivit például egy nagyon csúnya nőnek nevezte, addig Bettit egy bálnához hasonlította. Egyik jelző sem kedves, és a nézők közül sokan igencsak megorroltak rá.

Ezzel csak most szembesülhet, és talán van pár dolog, amit megbánt azóta. Zoltán ezekről a dolgokról eleinte nem is tudott, és sok mindenre talán csak most eszmélhet fel, amikor látja az adásrészeket.

Edina sem mindig olyan nyugodt, mint azt mutatja, hatalmas botrányba keveredett a kastélyban Bettivel. Zoltán ismét Edinával ment randizni, megmutatván azt a kis falut, ahol a gyermekkorát tölthette.

Kiderült, régen annyit görkorcsolyázott, hogy olyan izmos lábai lettek tőle, hogy megnyert egy fiú-lány láb-szépségversenyt is. A régmúlt kedvéért Zoli előkapott két retro görkorit, és mentek vele egy kicsit az utcában a régi házuk előtt.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?