Celeb / Híresség

„Igen, szerelmes vagyok belé” – Alekosz megszólalt új barátnőjéről: ez a nő rabolta el a szívét

Alekoszra rátalált a szerelem! Bár az izomceleb az utóbbi időben valósággal falta a nőket, sosem titkolta, hogy már hosszú évek óta nincs kapcsolata. Ez most végre megváltozott, a görög hős pedig a Blikknek meg is szólalt új barátnőjéről.

 

 

 

Alekosz és a nők… Hosszú, évek óta tartó história ez, a két fél kapcsolata pedig mindig egyszerre volt romantikától túlfűtött és finoman szólva is balhés. A ValóVilág negyedik szériájának győztese már többször is volt vőlegény, de oltár elé még egyetlen kedvesét sem vezette, pár esztendeje pedig párkapcsolata sem volt.

Ugyan Alekosz hódításaitól valósággal zengett a hazai sajtó az elmúlt hónapokban, a szerelem messze elkerülte, egészen eddig. A görög hős ugyanis március 15-én megmutatta új kedvesét, egy barna hajú fiatal hölgyet, aki miatt már közösségi oldalán is megváltoztatta családi állapotát, mely szerint már kapcsolatban van.

Az ma délelőtt kiderült, hogy a románc már február 29. óta tart, de a realitysztár most először szólalt meg a titokzatos szerelemről.

– Minekután az elmúlt évek kapcsolataihoz és kalandjaihoz viszonyítva ezt a dolgot egészen máshogyan kezelem és más szinteken is érint meg, egyelőre csak szűkszavúan nyilatkozom. Már a megismerkedésünk körülményei is egyedülállóak voltak. Minden úgy történt, ahogyan én azt már évtizedekkel ezelőtt is szerettem volna. Külön érdekesség, hogy Hajdú Péternek kulcsszerepe volt a történésekben. Innen is, ezúton is, köszönet neki ezért. Annyit elárulhatok, ez nem futókaland lesz. Ha rajtam múlik, biztosan nem. Igen, szerelmes vagyok belé – magyarázta a Blikknek Alekosz.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?