Celeb / Híresség

Intim fotó került elő Hosszú Katinka múltjából, döbbenetesen bevállalós volt az olimpikon

Hosszú Katinka ma már valószínűleg bánja, hogy valaha is elkészült ez a felvétel.

 

 

 

Világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka az utóbbi években rengetegszer büszkévé tette Magyarországot, hiszen elképesztő eredményeket ért el, több olimpiai aranyéremmel is öregbítette hazánk hírnevét. Nemzetünk egyik legmeghatározóbb sportolójáról van szó, aki éppen most készül élete eddigi legnagyobb kalandjára, ugyanis első gyermekét várja a férjétől, Gelencsér Mátétól.

Hosszú Katinka minden bizonnyal már nagyon izgatott, hogy hamarosan új taggal bővül a család. Végre megtalálta az igazi boldogságot, amire olyan hosszú ideje vágyott, és most ez a legfontosabb számára – az úszás után édesanyaként is bizonyítani fog, ez pedig hatalmas dolog.

Biztosan sokan emlékeznek rá, hogy Hosszú Katinka előző férje nem más volt, mint Shane Tusup, akivel ugyan hatalmas sikereket értek el közösen, de végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják, és állítólag nem volt túlzottan békés az elválásuk – bár erről csak keveset lehet tudni, mivel nem teregették ki a magánéletüket.

Az biztos, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup között annak idején izzott a levegő, így nem meglepő, hogy még 2013-ban elvállaltak egy egészen intimnek nevezhető fotózást is, amin készült róluk egy elég bevállalós felvétel: a képen alig van az olimpikonon ruha, a sztáredző pedig a fenekét fogja.

„A fényképezést az elejétől a végéig nagyon élveztem. Jólesett, amikor megdicsértek a stábtagok, pedig egy kezemen meg tudom számolni, hány nagyszabású divatfotózáson vettem részt. Kevés olyan alkalom van, amikor ki tudom csípni magam, pedig szeretek öltözködni”

árulta el Hosszú Katinka.

EZ IS ÉRDEKELHET:

2013 és 2019 között volt házas Hosszú Katinka és Shane Tusup, vagyis még a házasságuk elején készült a fülledt hangulatú fotó. Akkoriban valószínűleg még csak nem is sejtették, hogy egyszer elválnak, így manapság minden bizonnyal elég kellemetlen lehet az olimpikon számára visszanézni a szóban forgó felvételt – ami amúgy sokáig elfeledett státuszban volt, de most újból előkerült, és bárki megnézheti:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?