Celeb / Híresség

Ezt ne mutasd meg a gyereknek: Botrányos karácsonyi dallal jön Varga Irén

Varga Irén harmadik önálló dala már a kanyarban. Még csak pár másodperc publikus, de nem biztos, hogy baj, ha csak ennyit látunk belőle.

 

 

Az van, hogy Varga Irént már nem lehet letaszítani arról a bizarr trónról, amire saját magát ültette. Dalai hihetetlenül népszerűek, ő pedig nem igazán veszi észre, hogy a rajongás mögött inkább gúny, mint igazi elismerés feszül.

Éppen ezért rövid időn belül leforgatta harmadik klipjét is, ami a Micimackó címet kapta az alkotóktól. Az „énekesnő” azonban nem a mese kontextusába helyezi a csacsi öreg medvét, inkább amolyan perverz személyiséggel ruházza fel. Legalább is erre utal a rövid előzetes, ami felkerült Irénke csatornájára.

Varga Irén

 

Igen, itt bizony arról van szó, hogy A. A. Milne csekély értelmű medvebocsa egy sugar daddy, vagyis egy gazdag, idősödő férfi, aki ugye a pénzével csábít el csinos, fiatal lányokat. Ez utóbbi bőrébe igyekszik belebújni a netes híresség, ami már önmagában is különössé teszi a koncepciót. Ha jól látjuk, akkor a pénzes öregedő mackó szerepét Irénke férje, Laci kapta. Sebaj, legalább ő is tudja, hol a helye a dolgok rendszerében.


 

Vigyázat, gyermekek riogatására alkalmas képsorok!

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?