Celeb / Híresség

A világ egyik legismertebb mémje lett a kislány – Így néz ki ma, 10 év múltán

Gimnazista lett a mémként világhírűvé vált kislány.

 

 

 

A Good Luck, Charlie! című szitkomot 2010-ben tűzte műsorára a Disney Channel. A négy évadot megért szériát Magyarországon is vetítették Sok sikert, Charlie! címmel.
Ha a sorozatot nem is láttad, egyetlen momentuma, mely „I don’t know”- vagyis „Nem tudom”-mémként járta be a világot, bizonyára ismerős. A sorozatban szereplő, akkor három év körüli Mia Talerico a világ egyik legismertebb mémje lett.

Gimnazista lett a mémként világhírűvé vált kislány

Mia a sorozat végeztével nem folytatta a színészi karrierjét, ám Instagram-oldalán időről időre hírt ad magáról: a közelmúltban az alábbi fotójával hozta követői tudomására, hogy az idő bizony kérlelhetetlenül múlik. Az egykori kislány ugyanis már 14 éves, és megkezdte gimnáziumi tanulmányait.

Sok sikert, Charlie!

Mia Talerico játszotta a sorozatban Charlie-t, aki negyedik gyermekként érkezik a Duncan családba. Három idősebb testvére is kiveszi részét a kicsi ellátásából. Ráadásul nővére, Teddy videónaplót is készít számára, melyben igyekszik hasznos tanácsokat adni kishúga számára arra az időszakra, amikor ő már kirepült a családi fészekből.
forrás: femina.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?