Celeb / Híresség

Bors: Megalázó módon szakított a kedvesével Zámbó Krisztián

A magazinnak azt mondta Zsuzska, hogy éppen esküvői ruhákat próbált, amikor Krisztián kiírta az Instagram oldalára, hogy vége köztük mindennek.

 

 

 

„Takács Zsuzska és Zámbó Krisztián évek óta jegyesek, időszerű volt, hogy végre egybekelnek.

A boldogság felé vezető közös útjuk azonban zsákutcának bizonyult, és ha ez nem lenne önmagában is elég szomorú, azt is eláruljuk, hogy milyen megalázó körülmények között” – írja a Bors magazin.

Zsuzska a Borsnak kedden kora délután adott interjút az esküvővel kapcsolatban, arról beszélt boldogan, hogy milyen jól érezte magát a TV2-vel a forgatáson, ahol esküvői ruhába bújhatott.

„Semmivel nem változik az ember élete attól, hogy kimondja, hogy házas, csupán jó kimondani azt, hogy én valakinek nem a barátnője, hanem a menyasszonya, esetleg a felesége vagyok és ő a férjem” – mondta a lapnak.

Közben azonban egy új poszt jelent meg Zámbó Krisztián Instagram-oldalán – a lap szerint ezzel a szöveggel:

„Nem vagyunk és nem is leszünk együtt többé. A szerelem elmúlt, és azt hiszem, sajnos a tisztelet is. Nem szeretnék háborút Zsuzsival, csak szeretném véglegesen lezárni az életemnek ezt a szakaszát. Voltak jó és rossz éveink, izgalmas volt az biztos. Végre eljött az én időm! Itt le is zárnám a sztorit, és nem is akarok beszélni erről többet.”

A szöveget nem találtuk, viszont több negatív komment is érkezett a posztokhoz a szakításról és annak módjáról.

Hogy pontosan mi történhetett kettejük között, miért jelent meg a fenti bejegyzés, mi váltotta ki ezt, egyelőre nem derült ki. Egy szakember viszont elemezte a helyzetet.

„Az elszakadás–visszaszerzés ördögi körébe kerültek. Azok számára, akik ilyen „csiki-csuki kapcsolatban” élnek, a birtoklás és visszaszerzés érzése mámorító, kielégítő, akár hosszú évekig is játszhatják a felek egymással ezt a pszichológiai játékot. Ebben az esetben mérgező kapcsolatról beszélhetünk – mondta a lapnak Drelyó Ágnes pszichológus a pár kapcsolatáról.

forrás: sassy.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?