Celeb / Híresség

A nők helyett a rúdtáncban és a magas sarkú csizmákban találta meg az örömét Király L. Norbi – videók

Király L. Norbi 14 éve tűnt fel az X-Faktorban, és bár rengetegen imádták őt, azóta visszavonult a nyilvánosság elől. Időközben kiderült, új szenvedélyének él: latexben pörög a rúdon.

 

 

 

Az egykori énekes csütörtökön ünnepelte a 35. születésnapját, ám – elmondása szerint – régen nem rajongott ezért a jeles napért.

Én korábban nem ünnepeltem a születésnapomat, az is zavart, ha felköszöntenek. Mostanra ez valamiért megváltozott. Azt nem mondom, hogy óriási bulit csapok majd, de most nem irritál” – árulta el Norbi, aki hajmeresztő mutatványokra képes a rúdon, ráadásul egy latex magas sarkút viselve. Az énekes az úgynevezett Hard Exotic Poledance-szel néhány évvel ezelőtt találkozott egészen véletlenül, ám nagyon megtetszett neki.


„A TikTokot vagy az Instát pörgettem, és feldobott egy videót, ahol egy csávó csinálta ezeket a gyakorlatokat. Azt gondoltam, ez jó, ez tetszik! Az egyik táncos barátomat kértem meg, segítsen abban, hogy megtaláljuk az ország legjobb férfi rúdtáncos tanárát. Maximális energiával vetettem bele magam az edzésbe, ma pedig már én is edzéseket tartok a civil munkám mellett. Imádom, bár fizikailag nagyon megterhelő, most is lezúztam a bal vádlim. Kaptam persze, hideget-meleget, amikor belekezdtem ebbe, de nem igazán érdekelt. Mára egyébként 6 extrém magas sarkú csizmám van, és nem kizárt, hogy tovább bővül a kollekció” – mesélte a Borsnak az énekes, aki már évek óta egyedülálló.

„Három éve szingli vagyok, nincs nő az életemben, és megmondom őszintén, egyáltalán nem hiányzik a párkapcsolat. Tudatosan eldöntöttem, hogy nekem így ez jó. Lefoglalom magam, nem unatkozom és magányos sem vagyok. Mondhatnánk: nincs nő, nincs sírás” – szögezte le.

forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?