Celeb / Híresség

Gáspár Győző a Békemenetről: nagyobb élmény volt, mint Enrique Iglesiasszal találkozni

Az egykori showman szerint a Gáspár család kőkemény fideszes csapat, az ő bakancslistáján pedig rajta van egy közös fotó Orbán Viktorral és Szijjártó Péterrel, mert őket nagyon szereti.

 

 

A Blikk is megírta, hogy tegnap váratlan vendég tűnt fel a budapesti Békemeneten, hiszen a vonulók között az első sorban Gáspár Győző, azaz Győzike is ott volt, aki életében először vett részt az eseményen. A hírekben mostanában leginkább egyre elhatalmasodó depressziójával szereplő egykori showman maga sem hitte volna, hogy ekkora figyelmet kap megjelenése a Békemeneten.

„Sokan írták és mondták, hogy szégyelljem magam, ezek után nem néznek, a pusztulatba is küldtek. De ezek nem érdekelnek, nem foglalkoztam ezzel, ez egy Békemenet volt. Nagyon jól éreztem magam, sok szeretetet kaptam. Nem a támadások érdekelnek, hanem a miniszterelnök úr szavai. Az érdekel, hogy a 80 éves anyósom kétszer kapott nyugdíjat, a feleségem visszakapta az adójának egy részét, mert Virág, a lányunk tanuló. A Gáspár család kőkemény fideszes csapat” – mondta Gáspár Győző az Azonnalinak.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?