Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti csak egyetlen embernek vesz ajándékot karácsonykor

Már vagy tíz éve ápolják a hagyományt Gáspár Zsolt családjában.

 

 

 

Gáspár Zsoltiék nógrádmegyeri házában idén is legalább huszonöten ülnek majd az ünnepi asztalnál, ám az ajándékozást a Farm VIP gazdája szerint nem viszik túlzásba.

– Sokat hallani, hogy egyre több családban felismerik, hogy a karácsony nem az ajándéközön, hanem valóban a szeretet ünnepe. Nos, nálunk ez már vagy tíz hosszú éve így van. A döntés mögött, hogy egy-egy apróságon túl, nem adunk egymásnak semmit, az áll, hogy év közben mindenki megkap, vagy megvesz mindent, amire csak szüksége van, vagy éppen vágyik. Persze nem kell semmi nagy dologra gondolni, de ha valaki szeretne egy új cipőt, pólót vagy valamit, akkor azt nem kell felírnia egy kívánságlistára – mesélte a Borsnak Gáspár Zsolt, akinek a karácsonyi őrületben eszébe sincs plázázni, egyrészt a hömpölygő, vásárló tömeg miatt, másrészt azért, mert ilyenkor az ember olyan dolgokat is megvesz, amit nem kellene.

Egy valaki azonban mindig kap ajándékot karácsonykor, bármi is legyen.

„Egyedül édesapánknak veszünk ajándékot, de neki is praktikus dolgokat. Ruhát és valamilyen pálinkafőzéssel kapcsolatos dolgot. Nálunk a karácsony leginkább a díszítésben és a terítésben van jelen és persze az ünnepi ételekben, amiknek a java már elkészült. A lányom tiramisut készít, a fiam pedig valamilyen bonbonokkal lepi meg a családot. Mindez rengeteg munka, hiszen idén is legalább huszonöten leszünk szenteste a házunkban. A vacsora előtt elmegyünk megnézni a betlehemet, éjfélkor pedig tévén nézzük a szentmisét” – mondta Zsolti gazda.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?