Celeb / Híresség

Váratlan fordulat: Galambos Lajos idén áprilisban szabadulhat

Már nincs sok hátra.

 

 

 

Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, akinek az elmúlt kilenc hónapot börtönkórházban kellett töltenie, hamarosan szabadulhat. A zenész 2023 áprilisában került a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetbe, majd gyorsan a berettyóújfalui börtönkórházba szállították egy gyógyíthatatlan betegség miatt​​.

Az ügyvédje korábban kezdeményezte az otthonápolás lehetőségét is, amelyet a bíróság elutasított​​.

A híresség egészségi állapota rengeteget romlott a börtönkórházban töltött idő alatt. Jelentések szerint részben önellátásra képtelen, sokat fogyott, és a hangulata is borongósra fordult. A bíróság jogerősen elutasította többszöri kérelmét arra vonatkozóan, hogy hazamehessen, így kénytelen volt a 3 év 6 hónapos büntetését a börtönkórházban letölteni. Lagzi Lajcsi családja, barátai és rajongói aggódnak amiatt, hogy milyen állapotban kapják vissza őt​​​​.

Jó magaviselettel és plusz feladatok elvégzésével az elítéltek büntetésük felét is megúszhatják. Galambos ügyvédei szerint a zenész körülbelül egy évet tölt majd bent, amiből már kilenc hónap eltelt. A szabadulás pontos dátuma nem ismert, de a hírek szerint idén áprilisban várható​​​​. Amint szabadul, várhatóan bejelentkezik a közösségi oldalán​​.
forrás: blikkruzs.blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?