Celeb / Híresség

Gáspár Evelin vallomása: így birkózott meg azzal, hogy a kamerák előtt nőtt fel

Őszintén mesélt arról Gáspár Evelin, hogy milyen volt a kamerák kereszttüzében felnőni.

 

 

 

Mindössze tíz éves volt Gáspár Győző idősebb lánya, Evelin, mikor elkezdték forgatni a családja mindennapjaiba betekintést engedő Győzike show-t. A most huszonöt éves lány a kamerák előtt cseperedett fel, és bár akkoriban sok nehézséggel kellett megküzdenie, ma már ezt cseppet sem bánja: azóta lediplomázott és két felsőfokú nyelvvizsgát is szerzett.

– Mindig azt szoktam mondani, hogy ez a dolog kétoldalú, mint egy érme. Most már próbálom pozitívan felfogni, de akkor természetesen negatív volt a felfogásom, mert a gyerekek kiközösítettek – mondta a Mokka stúdiójábanEvelin. Hozzátette, hogy ugyanakkor a műsor érettebbé is formálta, hiszen a forgatásokon felnőttek vették körbe. Hálás szüleinek, hogy úgy nevelték, hogy felnőtt korára semmiféle káros szenvedélye nem lett, és hogy támogatták őt tanulmányai elvégzésében.

 

 

 

 

 

 

– Ha valamit elkezdek, azt nem adom fel. Ez a testemen is látszik. Ugye én a kajálásba menekültem, mert gyerekként nagyon nehezen éltem meg ezt az egészet. Az elhízott testemből mostanra ezt a fizikumot faragtam, erre nagyon büszke vagyok – mondta Evelin, akinek gyerekkori testsúlya az élet számos terén gondot okozott.

– Nem tudtam divatosan öltözködni, ezáltal nem volt egészséges női önképem – vallotta be. – Nagyon zárkózott voltam a fiúk terén, húsz évesen volt először barátom. Két barátot tudhatok magam mögött így huszonöt éves koromra, ami szerintem elég kevés. Ilyen szempontból tapasztalatlan vagyok és naiv.

A gyermekkori nehézségek ellenére felnőtt fejjel Evelin egyáltalán nem bánja, hogy a kamerák előtt nőtt fel.

 

 
 

– Nagyon sokat gondolkodtam rajta, milyen lehet úgymond normál emberként felnőni, milyen lehet ez egy gyereknek. Manapság mindenki celeb akar lenni, mindenki influecer akar lenni, én talán jókor csöppentem bele ebbe a dologba. Szerintem ez egy olyan életutat ad, ami nem hétköznapi, nem gondolnám azt, hogy én egy hétköznapi ember vagyok. Mert olyan életutam van, amit senki nem mondhat el magáról Magyarországon, hogy egy valóságshow-ban nőtt fel, és mégis egy normális ember lett – mondta.

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?