Celeb / Híresség

Tóth Gabi megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna szerelméről: „Számomra nem volt titok, hogy összejöttek”

Tóth Gabi is megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról. A Blikk is megírta, hogy a sztárséf legújabb posztja arra enged következtetni, hogy ő és táncosnő tényleg egy párt alkotnak. Most íme, a volt feleségének a véleménye.

 

 

 

„Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam” – nyilatkozta Tóth Gabi az nlc.hu-nak.

Tóth Gabi egyébként a Dancing with the Stars döntője után is gratulált a párosnak a győzelemhez az Instagram-oldalán, valamint Mikes Annával követik is egymást a közösségi médiában. Az énekesnő és a sztárséf tavaly nyáron jelentették be a válásukat, és nemrég hivatalosan is megtörtént a különválásuk. Most pedig már biztos, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna között a szikra valós volt a Dancing with the Stars színpadán.

Krausz Gábor és Mikes Anna sokáig nem adtak választ arra, hogy több van-e köztük barátságnál, de a posztok alapján látni lehetett, hogy a műsor vége után is rengeteg időt töltenek együtt, valamint már bennfentesek is árulkodtak arról, hogy a színfalak mögött is mindig nagyon közel kerültek egymáshoz.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?