Celeb / Híresség

Emilio elárulta óriási fogyásának titkát

Az énekes sokszor megkapja a kérdést, mi a fogyásának titka. Mivel már csak 80 kg-ot nyom és egyre jobban formásodik, most lerántotta a leplet életmódváltásáról.

 

 

 




 

Alig győz válaszolni a rajongók kérdéseire Emilio, akit látványos fogyása óta szinte mindenki azzal a kérdéssel bombáz, mi a súlyvesztés titka.

„Nagyon sok kedves üzenetet kapok, amit ezúton is köszönök! A legtöbben gratulálnak az elért eredményhez és kíváncsiak arra, hogyan sikerült mindezt elérni. Bár részben már beszéltem a fogyásomról, de sokan minden részletre kíváncsiak” – mondta Emilio.

Emilió jelenleg 80 kg-ot nyom

„Elkezdtem az edzést és nagyon odafigyelek a kajára. Könnyű, nem túl zsíros ételeket eszem, sült húst, zöldségpüréket, a köreteket elhagytam. Nagyon fontos, hogy rengeteg vizet iszom” – mondta Emilio, aki életmódot váltott, feleségével együtt.

 

 

 

Tina is már több, mint 20 kilót fogyott, próbálunk a lehető legkönnyedebb ételekkel táplálkozni. Nagyon fontos, hogy hogy ez nem önsanyargató diéta, hanem tényleges életmódváltás. Épp ezért fér bele az, hogy néha, egyszer-egyszer megkóstoljak olyan ételt is, ami nem a legdiétásabb. Egy fél szelet kenyér vagy egy kanál hagymás tört krumpli, ennyi bűnözés bele kell, hogy férjen nagy ritkán. Ilyeneket egyébként nem fogyasztunk, de néha kell egy falatnyi mozgástér. Utána még keményebben odatesszük magunkat az edzésen vagy még egészségesebb, diétásabb fogást választunk. Az étkezéseink legjavát mindig a könnyed, egészséges ételek teszik most már ki és a mozgást sem hanyagoljuk” – tette hozzá az énekes, aki örül, az elért eredménynek.

„Most 80kg vagyok, nagyon rég voltam ennyi. Felidézni is alig tudom, talán van annak már 20 vagy 30 éves is!” – mondta Emilio a SlágerTV-n látható Drága családomban

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?