Celeb / Híresség

Szabó Zsófi „férfifogó” ruhában tért vissza a Reggelibe a szakítás után: máris Shane Tusup utódját keresné? – fotók

A viharos szakítás után ma újra látható volt a képernyőn Szabó Zsófi. A műsorvezető nem bízott semmit a véletlenre, elképesztően szexi ruhában állt a kamerák elé. Talán máris Shane Tusup utódját keresi?

 

 

Pár napja döbbentett meg mindenkit a hír, hogy az egykori sztárpár, Szabó Zsófi és Shane Tusup már nincsenek együtt. Egyből beindultak a találgatások, hogy vajon mi vethetett véget a jegyességüknek, ugyanis alig két hete még felhőtlenül boldogok voltak, idén pedig már oltár elé is álltak volna. Mint a Blikk megírta, csak nemrégiben ért véget a kapcsolatuk, ugyanis a műsorvezető egy olyan arcát látta meg az edzőnek, ami miatt úgy döntött, visszaadja a gyűrűt.

Szabó Zsófi ma tért vissza a képernyőre a szakítás után az RTL Reggeli című műsorában, ahol nagyon jókedvűnek tűnt, sőt, a férfiak szívét is megdobogtatta kihívó felsőjével, ami bizony nem sokat takart el az idomaiból.

Szabó Zsófi a melle aljáig kivágott felsőben vezette a Reggelit a szakítása után /Fotó: RTL.hu
Szabó Zsófi jócskán kivágott felsőben vezette a Reggelit a szakítása után /Fotó: RTL.hu

Zsófi az egész műsor során kedélyesen beszélgetett a vendégekkel, és egyáltalán nem látszottak rajta a történtek, igazi profi! A 24 órán át látható Insta-sztorijában is boldogan osztott meg egy fotót a visszatérésről, illetve a meghívott vendégekkel is vidáman fotózkodott.

 

RTL reggeli – Charlie angyalai 😎
Nagyon jó volt a csajokkal beszélgetni , és annyira nagy szeretettel fogadtak❤️ Köszi Rtl

Peller Mariann Szabó Zsófi oldala

Posted by Viktória Pácz on Sunday, May 22, 2022

A jelek alapján úgy tűnik, Zsófi már kezdi túltenni magát a szakításon, és ki tudja, talán hamarosan készen állhat majd egy új kapcsolatra is.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?