Celeb / Híresség

Nincs megállás: Pápai Joci is az RTL-hez igazolt!

Majka után Pápai Joci is bejelentette, hogy 7 év után otthagyja a TV2-t és a közvetlen vetélytársnál, az RTL-nél folytatja a munkáját.

 

 

 

A Blikk is beszámolt arról, hogy Majka távozik a TV2-től és visszatér a RTL-hez, ahonnan indult tévés karrierje elején. A rapper azzal indokolta a döntését, hogy 16 év után új kalandokra és impulzusokra van szüksége, majd emlékeztette a rajongóit, hogy 21 évvel ezelőtt az RTL műsorában, a Való Világban ismerhették meg őt a nézők.

Most pedig a rapper Sztárban sztár leszek!-es zsűritársa és jóbarátja, Pápai Joci tette közzé a Facebook-oldalán, hogy ő is hasonlóan jár el, és átigazol az RTL-hez:

Petike, ha azt hitted, hogy csak a Te képességeid lehetnek olyan szinten, hogy átszerződj az RTL-hez, akkor nagyon nagyot tévedtél, hiszen képzeld, az Öcskösöd is az RTL csapatát fogja erősíteni! Nem fogsz tudni lerázni, mivel együtt folytatjuk itt is az utunkat, drága testvérem! Sok kihívás, kaland, izgalom vár ránk amit a jövőben az RTL biztosít számunkra! Remélem, hogy itt is fogja majd a Jóisten a kezünket! Nagyon sok fantasztikus embert ismertem meg az elmúlt 7 év alatt a TV2-nél, ami a stábot illeti egy nagy családként lélegeztünk együtt, vigyázzatok magatokra!

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?