Celeb / Híresség, Igaz történetek

10 történet, amitől újra beleszeretsz Keanu Reeves-be

Keanu Reeves-nek borzalmas dolgokat kellett átélnie élete során, de az összes nehéz helyzetből kilábalt, és most minden erejével azon mesterkedik, hogy egy kicsit jobb hellyé tegye a világot. Nem csak folyamatosan adományoz pénzt a jótékonysági szervezeteknek, de a hírnév ellenére is olyan ember tudott maradni, aki szereti és tiszteli a rajongóit.

 

 

 
 

1 Nagyon tiszteli a nők személyes terét

5137e855db99c2301b23e14dfa

A rajongók észrevették, hogy Keanu alig érinti meg a rajongóit, amikor fényképezkedik velük. Egyszerűen csak a hátuk mögé teszi a kezét, ügyelve arra, hogy még véletlenül se érjen hozzájuk, és hozza ezáltal kellemetlen helyzetbe a hölgyeket.

2 Rengeteg jótékonysági szervezetet szponzorál, de soha nem dicsekszik vele

76552557409fbfee72ec26d9dd

Keanu Reeves az élő példája annak, hogy média és felhajtás nélkül is lehet jótékonykodnia egy hírességnek. A színész az évek során több millió dollárt adományozott már gyermekkórházak és rákos betegekkel foglalkozó alapítványok számára.

A jótékonysági szervezetek támogatása mellett Keanu az alacsony jövedelmű családok gyermekeinek életminőségét is igyekszik javítani, számos kreativitással, oktatással, emberi- és állati jogokkal foglalkozó projektet támogat.

3 Nagyon nagylelkű

2dd3a757268008ee41d39a022b

,,Az egyik volt munkatársam filmdíszletek építésével foglalkozott. Nem mindig volt munka, ezért meglehetősen szerény körülmények között élt a családjával. Épp a Mátrix filmen dolgoztunk együtt, amikor valahogy Keanu fülébe jutott ennek a férfinek az anyagi problémája, ezért karácsonykor 20 ezer dollár bónuszt adott neki ajándékba. Keanu azon kevesek egyike volt a forgatás alatt, aki tényleg érdeklődött és tisztelte az ott dolgozó embereket, a rendezőtől egészen a takarítókig.” © kahi / reddit

 

 

 

 

 

 

4 Mindig úriember marad

0854dd5a6b9badcec6923f6e0d

Keanu nők iránti tiszteletét nem csak a médiában láthatjuk. Egy nap például metrózás közben kapták őt lencsevégre. A színész pont úgy utazott a metrón, mint bárki más, azzal a különbséggel, hogy amikor meglátott felszállni egy nagy táskás nőt, másokkal ellentétben ő azonnal felállt és átadta neki a helyét.

5 Nehéz időkben sem jön zavarba

43bb5550df9a1455c249b7bcf3

2019 márciusában a színész San Franciscóból Los Angelesbe repült, de a gépnek technikai okok miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania a kaliforniai Bakersfield repülőtéren. A színész végig nyugodt maradt, megnyugtatta az utasokat, majd tiszteletteljesen beszélt a repülőtér alkalmazottaival, és egy privát buszt szervezett, hogy segítsen eljutni az embereknek az eredeti úti céljukhoz.

6 Nagyra értékeli a rajongóit

A “Bill & Ted Face the Music” című film forgatása közben egy rajongó “Lélegzetelállító vagy!” feliratú táblával várta a színészt. Keanu kiugrott a kocsiból, letérdelt a fűre, és adott egy autogramot a táblára.

 

 

 
 

 

 

 

7 Élvezi a velük töltött időt

9c29035cbab0bc8db5df1c2574

,,A családom és én Párizsban vakációztunk, amikor anyám észrevette, hogy az egyik közelünkben álló lakókocsiba maga Keanu Reeves szállt be. Odamentünk és bekopogtunk, de egy másik férfi nyitott ajtót, aki közölte, hogy a színésznek hosszú napja volt és nagyon fáradt. Ekkor Keanu hátulról előre lépett és így szólt: “Nem, nem, jöjjenek csak. Mindig örülök, ha barátságos arcokat láthatok.” Hihetetlenül kedves volt, sokat beszélgettünk, fényképeket csináltunk, sőt még egy szállodai papírfecnit is aláírt a kedvünkért.” © JustinLennox / reddit

,,A barátom a Gold Coast Studios közelében dolgozott, amikor a John Wick 3-at forgatták. Napokon keresztül próbált fotót készíteni Keanu-val, de sosem tudta elcsípni. A színész minden napot keményen átdolgozott, ezért mindig fáradt volt, de a forgatás utolsó napján mégis intett a biztonságiaknak, hogy engedjék át a rajongókat, és hagyta, hogy mindenki fotót készítsen vele, miközben hosszasan elbeszélgetett az emberekkel.” © Guinhyvar / reddit

 

 

 
 

 

 

8 A személyes ügyeit is félreteszi, hogy másoknak segítsen

88adb45e438df44b7386e0d28a

,,A barátom kocsija lerobbant az autópálya szélén, és nem volt nála a mobiltelefonja, hogy segítséget hívjon. Hirtelen egy Porsche húzódott le mellé, Keanu ült benne. Megpróbált segíteni beindítani a kocsit, de nem ment, ezért autómentőt hívott és kifizette a szállítást, miközben a barátomat hazahozta, aki jó 50 percre lakott a lerobbanás helyétől. Kirakta a házánál és egy telefonszámot is adott neki, hogy bármikor felhívhassa, ha segítségre van szüksége.” © lovemyax / reddit

9 Tudja, hogyan kell kommunikálni a munkatársaival

89090554dca01bb93de1e87b79

,,A 90-es évek végén kaptam meg az első asszisztens munkámat a „Láncreakció” című film stábjában. A forgatás minden napján Keanu ingyen reggelit és ebédet hozatott a stábtagoknak, hogy ne legyen annyira kimerítő számukra a folyamatos munka. Azóta 30 különféle filmnél dolgoztam már, de soha-senki nem volt még ilyen nagylelkű és barátságos, mint ő.” © bo2dd2 / reddit

10 Imádja, amit csinál

20e9675d6887c8b72acaa458fb

Keanu nem rejti véka alá a filmipar és munkája iránti szenvedélyét. 2019 májusában kéz- és lábnyomokat, illetve autogramot hagyott a hollywoodi hírességek sétányán, ahol megosztotta érzéseit a közönséggel: ,,Szeretem a filmeket. Istenem, hogy szeretem a filmeket! Szeretem nézni őket, szeretem csinálni őket. Megtiszteltetés számomra, hogy ma itt lehetek és együtt ünnepelhetek Önökkel!”.

 

 

 

 

 

 

forrás

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?