Celeb / Híresség

Curtis elment Orbán Viktor évértékelőjére és Kubatov Gáborral pózolt

Curtis péntek este beszólt a tüntetőknek, szombaton pedig együtt hallgatta a Fidesz-elit tagjaival a miniszterelnök évkezdő beszédét a Várkert Bazárban.

 

 

 

Ahogy már megírtuk, a zenész „a tüntetés politikai tartalma miatt” nem csatlakozott a pénteki megmozdulás támogatóihoz, bár az egyik szervező, Osváth Zsolt szerint korábban a nevét adta a rendezvényhez.

Curtis péntek este, Instagram-sztoriban a tüntetésből osztott meg egy részletet, amit tévén keresztül nézett. Ezen az hallható, amikor a tömeg azt skandálja, hogy „Orbán takarodj!” Curtis ezt írta a videóhoz: „Hazug banda! Ezért nem mentem.”

A történetet szombaton már láthatták Curtis profilján, noha a feltöltés utáni 24 órában még meg lehetne nézni. Ebből arra lehetett következtetni, hogy a rapper idő előtt törölte a posztot.

Curtis szombaton is aktív volt: reggel egy Újpest-meccsről tett ki bejegyzést, délután pedig ott volt Orbán Viktor évértékelőjén.

A rapper a Fidesz-elit tagjaival együtt hallgatta meg a miniszterelnök évértékelő beszédét.

A Reddit egyik fórumára került fel egy poszt, ahol többi között Kubatov Gábor pártigazgatóval és Lotfi Begi DJ-vel pózol a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt – vette észre a 24.hu.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?