Celeb / Híresség

Schobert Lara a testvéréről, Norbikáról vallott: „Ő a példaképem” – videó

Rendkívüli testvéri szeretet köti össze ifjabb Schobert Norbit és nővérét, Larát. A testvérek egymás legjobb barátai, és mindenben támogatják egymást. Most az őket összekötő kapocsról meséltek a Mokkában.

 

 

 

„Én mindenben felnézek rá, imádom például, hogy ilyen kitartó az edzésekben. Nagyon szeretem a küzdeni tudását, az akarását. Ő a példaképem” – mesélte testvéréről a műsorban Lara.

Schobert Norbi és Rubint Réka gyermekei elárulták azt is, hogy szüleiktől kiskoruk óta a tudatosságot tanulták, így nekik abszolút az életük része ez a látásmód.

Jelenleg Lara és Norbika is a TV2 műsoraiban szerepelnek. Larát a Sztárban sztár leszek! háttérműsorában, Norbit pedig a Farm VIP-ban láthatják a nézők.

Remélem, hogy a képernyőn keresztül visszajön, hogy én milyen vagyok– mondta ifjabb Schobert Norbi a közösségi oldalán megjelenő negatív kommentekre utalva. A fiatal fiú reméli, hogy a műsorban való szereplése által mindenki egy pozitívabb képet kap majd róla.

A testvérpár a beszélgetés során hangsúlyozta: ők mindenben támogatják egymást és nagyon erős a testvéri szeretet közöttük, mostanra pedig sikerült kilépniük híres szüleik árnyékából, és szeretnének önálló karrierbe kezdeni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?