Celeb / Híresség

Alekosz szétalázta az autószerelőket és a henteseket is, közfelháborodást okozott a botrányhős

Alekosz megint nagy port kavart a véleményével.

 

 

 

Alekosz már a Való Világ 4-ben is olyan dolgokat mondott, hogy egyből leesett az emberek álla, azóta pedig szinte mesteri szintre fejlesztette a polgárpukkasztást. Az utóbbi években botrányt botrányra halmozott, és sikerült egy életre maga ellen fordítania a horgászokat és a motorosokat is – most pedig újabb két csoportnak ment neki, és a szavaiban nem volt köszönet.

Úgy tűnik, hogy Alekosznak megvan a véleménye az autószerelőkről, ugyanis a közösségi oldalán árulta el, hogy már nagyon elege van belőlük, és részletesen el is árulta, hogy miért – már csak az a kérdés, hogy valóban ennyire nem kedveli őket, vagy csak éppenséggel kiakadt valami miatt.

„Most hallottam a hírekben, hogy Győr mellett fejbe kaptak egy autószerelőt mert elrontotta a munkát. Mondjuk énis fejbekaptam volna, olyan rafináltak ezek, hogy elsem hiszed. Mint a cirkuszosló! És ezmég csak a kezdet. A 21. század proletárjai.

A s*gge állandóan kint van, messziről hirdeti, hogy nem kultúrember. A falon olajos női keblek, pedig futná neki valódira is! ..a sok mókolás után. Iszik állandóan, kocsmába jár, sört iszik és kuglizik. Márkákat szidja, ami neki van, az a jó. Opel.

Ha nőt lát, akkor fütyül minta bakter. Ha olajcserére viszed, 4 liter helyett, 5-öt rendel. A többit ellopja. Ha nincs baj, csinál. Összejátszik az Unix-ossal. Telefonján kinyithatós bőrtok, androidos. Igen ízléstelen. Színházakat, kívülről sem lát.”

– írta Alekosz a lesújtó szavakat az autószerelőkről.

A hírességnek nem csupán az autószerelőkkel van gondja, hanem úgy tűnik, hogy a hentesekkel is, ugyanis a minap bőrös combot szeretett volna venni, de a húsboltban azt mondták neki, hogy az csak hétvégén van – nem is kellett Alekosznak ennél több, hogy szintén a közösségi oldalán csapjon oda a henteseknek, és őket is becsmérlő szavakkal illesse az eset miatt:

„Magyarországon alapvetően jólmennek a dolgok és minden rendben van, előremutatás van, ez az egy terület az ami a lusta betokosodott henteseknek köszönhetően gócpont. A hentesek tovább ne járathassák le az országot, és az imázst.”

Persze továbbra is ott van a kérdés, hogy Alekosz csak azért írja ezeket, hogy ismét botrányt okozzon és róla beszéljenek mindenhol, vagy tényleg ennyire frusztrálják őt ezek az emberek – egyedül az biztos, hogy ezek után nem lesz se az autószerelők, se a hentesek kedvence.

Itt lehet megtekinteni Alekosz posztjait:

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?