Celeb / Híresség

Peter Srámek: “Rendben, utánzom Jimmyt! De utánozzon valaki 10 éven keresztül úgy, hogy annyira sikeres, mint én!”

Az elmúlt napokban nagy port kavart a Zámbó családnál Peter Srámek rajongóinak sokadik elismerése, miután az énekes fejére Floridában is koronát tettek. Nem először fordult ez elő, hiszen New Yorkban is királlyá avatták, Nyíregyházán pedig királyi portrét készítettek róla, amely az egyik neves lovagi étterem falát díszíti. 

 

 

 

Zámbó Krisztián a Borsnak mondta el véleményét, amelyben kifejtette, hogy örülne, ha Srámek rátalálna végre saját magára.

“Érdekesnek tartom, hogy Péter Srámek mindig azt hangoztatja, hogy nem akar édesapám lenni, de mégis Jimmy dalokat énekel, a színpadon is úgy mozog és öltözködik, ahogyan azt édesapám tette és ő birtokolja apám Mercedes autóját is. Apa rengeteget dolgozott azért, hogy azzá váljon, aki lett és én Srámeknek is csak azt kívánom, hogy találjon már végre rá saját magára. Nagyon durva lenne, ha még a koronát is rátennék az emberek a fejére, de természetesen megértem, ha szeretik és hallgatják őt, mert én magam is tehetségesnek tartom.”

-mondta a Király elsőszülött fia.

A témával kapcsolatban megjelent cikk alatt leírta a véleményét Zámbó Jimmy első felesége, Csoma Verona is, aki többek között az egyik Srámek-rajongó kommentjére válaszolt.

“Á dehogy akár! Csak úgy öltözik, ugyanolyan ékszert csinàltatott, az ő autójával jár, utánozza a mozgását, videoklipet csinàlt a szeretôjével és még sorolatnám. Dehogy utánozza…”

-írta Zámbó Krisztián édesanyja. A Reflektoronline elérte Peter Srámeket, aki készségesen reagált az újabb támadásokra.

“Tudjátok mit? Rendben, legyen igazuk, akkor utánzom Zámbó Jimmyt! Csinálja valaki utánam azt, hogy úgy utánoz valakit 10 éven keresztül, hogy ennyire sikeres tud lenni, mint én!”

-mondta határozottan a fiatal énekes, aki leszögezte, hogy egyik koronát sem kérte a közönségtől. 

“Egyik koronámat sem én kértem, azt a rajongóimtól kaptam. Hatalmas tábor áll mögöttem itthon és határainkon túl is, de hatalmas élmény megtapasztalni, hogy az Egyesült Államokban is imádnak az emberek.”

-tette hozzá Srámek.

A Fonogram-díjas Peter szívből reméli, hogy Zámbó Krisztián is eléri az álmodott sikereket.

“Krisztián előtt is ott a lehetőség, énekelje a Jimmy dalokat, vagy saját dalokat és legyen sikeres. Én csak a legjobbakat kívánom neki is, ahogyan az egész családnak. Nem akarok velük foglalkozni, mert rengeteg a tennivalóm. A hétvégén is négy koncertet nyomok úgy, hogy most szálltam le a repülőről.”

-mondta az énekes, aki nagy dobásra készül jövőre, hiszen a Kongresszusi Központban teszi fel a koronát a pályafutásának eddigi szakaszára.

“Február 11-én a Kongresszusi Központban életem eddigi legkomolyabb élő koncertjére készülök, sok-sok meglepetéssel.

Ez lehet a korona az eddigi pályámon, erre pedig nagy szeretettel várom a rajongóim mellett a Zámbó család tagjait is! “

-zárta mondandóját a nagylelkű gesztussal az énekes.

forrás: reflektoronline.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?